Celkem jsem hledal po internatu a tak.
Kdo je zadává a kde? Vím, co mám udělat, protože je to psáno na Andaria stránkách, ale kde jsou? Jsou to ti tři tam ve sněhu? Proč se mnou nemluví?
Omlouvám se, pravděpodobně se to tu řešilo strokrát ale ani Hledat nic neřeklo.
Zkoušky ve Falešném světě
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Re: Zkoušky ve Falešném světě
Už si to nepamatuju (takže možná nepomůžu), ale zkus jim říct:
ADD: Někdo by mě tu mohl opravit ať tu neradím nováčkům voloviny...
ukol
hotovo
nebodobry den
Jinak ty tři úkoly by měli být ti tři chlapíci nahoře ve sněhu, jak tam jsou mezi něma tuším ty plameny...ahoj
Tom Gwawn [BH] - Mistr Řemesel

Je to tak, mistře, děkuji.TGM píše:Už si to nepamatuju (takže možná nepomůžu), ale zkus jim říct:
ukolhotovonebodobry denJinak ty tři úkoly by měli být ti tři chlapíci nahoře ve sněhu, jak tam jsou mezi něma tuším ty plameny...ahoj
Nechápu, proč jsem nezkusil 'ahoj' jako na každý NPC.

Případně pomáhá oslovit NPC jménem a některým z klíčových slov, která uváděl kolega přede mnou. Například NPC se jménem "Jean" oslovíš "Jean ahoj".
Goorum - Votam potam! | Hej ty! - Bejt u Mrogroth, bejt dobře!
Yago Walldezz - Šedá eminence.| Shalriira - Miluju barvy, hlavně tu zlatou.
Yago Walldezz - Šedá eminence.| Shalriira - Miluju barvy, hlavně tu zlatou.