RP kill po andariisku
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

RP kill po andariisku
Zdravicko mam zde dotaz, zda je tu naprosto normalni kdyz se potkam ve svete andaria ktery je udajne RP, s pk a to mne na potkani kilne bez toho aby reklo aspon pul slova?
Omlouvam se za nedostatek znalosti jak to tu chodi precejenom sem zacinajici hrac zde na serveru ale toto mi prijde trosku uhozeny.
Docela mne zarazi vase upozorneni v pravidlech kde stoji
A)2. Andaria je RP shard, chovejte se proto na něm podle toho.
zde sou screenshoty
http://kostickov.eu/php/nonrp01.png
http://kostickov.eu/php/nonrp02.png
Omlouvam se za nedostatek znalosti jak to tu chodi precejenom sem zacinajici hrac zde na serveru ale toto mi prijde trosku uhozeny.
Docela mne zarazi vase upozorneni v pravidlech kde stoji
A)2. Andaria je RP shard, chovejte se proto na něm podle toho.
zde sou screenshoty
http://kostickov.eu/php/nonrp01.png
http://kostickov.eu/php/nonrp02.png

- Sosarius
- 1. výstraha
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Re: RP kill po andariisku
Je to trápne, úbohé a neviem aké... ale Non-RP to určite nie je. Breivik tiež nespustil polhodinový monológ o svojich presvedčeniach a dôvodoch prečo začne strieľať.
€dit: keď na to čumím, nezabili ťa NPCčka?
€dit: keď na to čumím, nezabili ťa NPCčka?
Waer'honglath

Zdravím,
Ono PK bylo skutečně NPC, a pokud vidím dobře, tvých věcí se poté nikdo nedotkl. Doporučuji jít se nejprve ressnout a vyzvednout si věci, a až poté psát naštvaný topik na fóru... Pokud vidím dobře, tvých věcí se poté nikdo nedotkl. V takové situaci je mnohem lepší jít se oživit a vyzvednout si věci, než zmizí, než psát page a stát minimálně 15 minut na místě bez hnutí. Bohužel jsi své tělo vůbec nenašel, ale (pokud vidím dobře), za celou dobu se ho nikdo ani nedotkl. Chápu, že na Andarii mohou být někdy PK problém, ale nemělo by se na ně házet to, s čím nemají nic společného...
Ono PK bylo skutečně NPC, a pokud vidím dobře, tvých věcí se poté nikdo nedotkl. Doporučuji jít se nejprve ressnout a vyzvednout si věci, a až poté psát naštvaný topik na fóru... Pokud vidím dobře, tvých věcí se poté nikdo nedotkl. V takové situaci je mnohem lepší jít se oživit a vyzvednout si věci, než zmizí, než psát page a stát minimálně 15 minut na místě bez hnutí. Bohužel jsi své tělo vůbec nenašel, ale (pokud vidím dobře), za celou dobu se ho nikdo ani nedotkl. Chápu, že na Andarii mohou být někdy PK problém, ale nemělo by se na ně házet to, s čím nemají nic společného...
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

Jak psal Fraenir ze se ti nedarilo najit telo je tu k tomu skvely prikaz -> .telo
Jindra
byval to kladas hrajcí si na záporaka
Zkáza cechu Aurea Leonis
byval to kladas hrajcí si na záporaka
Zkáza cechu Aurea Leonis

Pokud to tedy nebylo pk tak se omlouvam za narceni teto temne strany.Fraenir píše:Zdravím,
Ano jak vidis mich veci se nikdo nedotkl...
Opak je pravdou v dobe kdy se priblizim ziv ke svemu telu teda spise k tomu co tam zustalo (hola kostra) a naklikavam jej tak mi hlasi 0 itemu a 0 kamenu.... Zvlastni....
edit: ta page byla odeslana pote co sem nasel prvniho resare abych se resl a pote semsem prisel k telu co bylo prazdne...
Naposledy upravil(a) Drápek dne stř 18. zář 2013, 23:14, celkem upraveno 2 x.

Podle mapy koukám že jsi byl kousek od doupěte zlých mágů (NPCčka). Na nové postavy jsou tito docela tvrdý oříšek, určitě se jim vyhni. V zásadě bych ti doporučil vyhnout se čemukoliv co na na tebe začne útočit (vypíše emot *Vidíš jak XYZ na tebe útočí* nebo tak nějak) - v takové chvíli je rozhodně dobré začít utíkat pryč od toho, co na tebe útočí - hlavně pokud nevíš, co to na tebe vlastně přesně útočí. Až si osaháš hru a svět, už to bude lepší, uvidíš 
Jinak Fraenir má sice u účtu napsáno hráč, ale podle červeného jména jde poznat, že je z GM teamu. Členové teamu mají ve fóru červenou barvu - v případě, že to jsou GMs na úrovni admina = to je u nás nejvyšší post. Zelenou, pokud to jsou GMs prostě GMs - "řadová". Pravděpodobně se díval do logu, proto ví, co se dělo s tvým tělem a s tvými věcmi.
Jinak je dobré pamatovat si příkaz .tělo - to tě zavede od léčitele zpět k tvému tělu. Nově by snad měl být v provozu i příkaz .lecitel který tě bude navigovat k nejbližší léčiteli pokud zemřeš.

Jinak Fraenir má sice u účtu napsáno hráč, ale podle červeného jména jde poznat, že je z GM teamu. Členové teamu mají ve fóru červenou barvu - v případě, že to jsou GMs na úrovni admina = to je u nás nejvyšší post. Zelenou, pokud to jsou GMs prostě GMs - "řadová". Pravděpodobně se díval do logu, proto ví, co se dělo s tvým tělem a s tvými věcmi.
Jinak je dobré pamatovat si příkaz .tělo - to tě zavede od léčitele zpět k tvému tělu. Nově by snad měl být v provozu i příkaz .lecitel který tě bude navigovat k nejbližší léčiteli pokud zemřeš.
✞RCG Zaldur [Mág. Občas.]
✞Faergas Githan [Praetorián]
„Pouze ti, kteří se odváží jít příliš daleko, mohou přijít na to, jak daleko se dá jít.“ Thomas Stearns Eliot
✞Faergas Githan [Praetorián]
„Pouze ti, kteří se odváží jít příliš daleko, mohou přijít na to, jak daleko se dá jít.“ Thomas Stearns Eliot

Dobre diky za info a radu budu si to pamatovat.
Taktez se omlouvam za otravovani jen mne docela udivilo ze se umne jen tak obevi modrak a pk npc ktere mne zarizne a po dlouhem hledani resare se vratim ktelu ktere je prazdne. Moje chyba ruce byly rychlejsi jak muj mozek
Budu si to pamatovat a diky
Taktez se omlouvam za otravovani jen mne docela udivilo ze se umne jen tak obevi modrak a pk npc ktere mne zarizne a po dlouhem hledani resare se vratim ktelu ktere je prazdne. Moje chyba ruce byly rychlejsi jak muj mozek

Budu si to pamatovat a diky

Tělo, ke kterému jsi se vrátil, bylo tím tělem, které jsi tam položil už o něco dříve po souboji s jelenem. Ten, kdo vybral toto tělo, jsi byl ty sám. Tvé (nové) tělo i s věcmi leželo jinde.
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

Aha tak to bude asi tim....
Tim padem se teda omlouvam moje chyba.
Tim padem se teda omlouvam moje chyba.