Nečekaně zmizim

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Odpovědět
Tristia
Hráč
Testovací pole: nikdy

Nečekaně zmizim

Příspěvek od Tristia »

Chodím po světě a najednou mi zmizí postava a nemůže se hnout z místa. Poté, co jsem se zasekla na břehu moře a použila nouzovou teleportaci, objevila jsem se na území husitů, kde mě zabil orel. npc postava mě nechtěla oživit a když jsem jako duch hledala jinou, najednou jsem zmizela (nevím, jestli to může být past nebo je to herní chyba, nebo jestli je to tím, že netuším, jestli se hra někde má aktualizovat, takže neni aktualizovaná...) počkala jem tedy do druhého dne a teleportem se přemístila na to samé místo, nechala se oživit (najednou to šlo..) a chtěla si dojít pro baťoh (kterej tam už nebyl....) v bílym hávu jsem cestovala po městech, až jsem docestovala do Thyrisu, kde jsem znovu zmizela a ráda už bych problém vyřešila jinak, než teleportem... Za každou radu děkuju, Tristia.

ps - postava mi chodí po městě ve spodním prádle, nevim, jestli to vadí....?
Tristia [Quendi] (Aranduri)

Dance with the Trees

(Příručka (ne)správného skloňovatele: 1.kdo tristia, 2.bez tristii, 3.komu tristie, 4.koho tristiu, 5.volám tristio, 6.o tristie, 7.s tristiou - po vzoru žena)
Fraenir
Stará tvář

Re: Nečekaně zmizim

Příspěvek od Fraenir »

Zdravím,
to vypadá na špatně staženou mapu a statik, doporučuji si je stáhnout znovu.
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.
Tristia
Hráč
Testovací pole: nikdy

Re: Nečekaně zmizim

Příspěvek od Tristia »

Děkuju mnohokrát, pomohlo to. :)
Tristia [Quendi] (Aranduri)

Dance with the Trees

(Příručka (ne)správného skloňovatele: 1.kdo tristia, 2.bez tristii, 3.komu tristie, 4.koho tristiu, 5.volám tristio, 6.o tristie, 7.s tristiou - po vzoru žena)
Odpovědět