Malý problémek
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Malý problémek
Stala se mi taková věc. Mam svoji truhličku a tu truhlicku jsem si normalni sadou na zamykaní zamknul. No a taky mam druhou truhličku a tu jsem si chtel taky zamknout. Jenze když jsem vyrabel druhou sadu na zamykaní, tak jsem omylem ty dva klíče, které byli na tu prvni truhličku pouzil do te druhe zamykací sady. Takže ted nevim, jak se dostanu do te prvni truhličky ponevadž klice od te prvni truhlicky jsou v té druhé sade a ta druha sada už nejde pouzit na tu prvni truhlicku. Pomůže mi někdo?:(

Re: Malý problémek
Lockpick -> odemknout paklíčema ale nevím jestli na to pak pujde dát další zámek nebo tak
ale dostaneš se tam

-
- 2. výstraha
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Ti pomůže jedině paklíč, případně k němu budeš potřebovat ještě zloděje. 
Nejlepší by bylo ošetřit systémově aby neprázdný/použitý klíč nešel použít k výrobě sady na zamykání. Jinak by logicky klíče od té druhé sady museli pasovat i k tomu prvnímu zámku že?

Nejlepší by bylo ošetřit systémově aby neprázdný/použitý klíč nešel použít k výrobě sady na zamykání. Jinak by logicky klíče od té druhé sady museli pasovat i k tomu prvnímu zámku že?

Benthir [Vládci Strachu] - řemeslník
Armanian [Vládci Strachu] - bojovník
Nemam rád Sphere...
Makrování zabíjí UO!
Hloupost je nejzvláštnější ze všech nemocí. Netrpí jí nemocný, ale ti okolo něj.
Nemam rád Sphere...

Makrování zabíjí UO!
Hloupost je nejzvláštnější ze všech nemocí. Netrpí jí nemocný, ale ti okolo něj.

Tak jsem to vyzkoušel a bohužel, nepasujou:D
A jde nejak na už odemčenou ale jakoby zamknutou(byla na ni pouzita sada na zamykaní) použít nová sada?
jde nejak ta stará odstranit?
A jde nejak na už odemčenou ale jakoby zamknutou(byla na ni pouzita sada na zamykaní) použít nová sada?
jde nejak ta stará odstranit?

-
- 2. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuju si pořídit na klíče klíčenku aby se ti nemíchali použitý s nepoužitejma.
Zámek asi odmontovat nejde, tudíž pokud ztratíš klíč, můžeš tu truhlu po odemčení používat leda jako truhlu bez zámku protože už ji nemáš čím zamknout. A novej zámek na ni dát nejde. Alespoň jsem o tom nikde nic nenašel.
Pak doporučuju používat heslové (magické) zámky, cena je sice trochu vyšší ale odpadá problém s klíčema a i to heslo si pamatuje systém takže si ho ani nemusíš pamatovat.
Zámek asi odmontovat nejde, tudíž pokud ztratíš klíč, můžeš tu truhlu po odemčení používat leda jako truhlu bez zámku protože už ji nemáš čím zamknout. A novej zámek na ni dát nejde. Alespoň jsem o tom nikde nic nenašel.
Pak doporučuju používat heslové (magické) zámky, cena je sice trochu vyšší ale odpadá problém s klíčema a i to heslo si pamatuje systém takže si ho ani nemusíš pamatovat.

Benthir [Vládci Strachu] - řemeslník
Nemam rád Sphere...
Makrování zabíjí UO!
Nemam rád Sphere...

Makrování zabíjí UO!

- UlrykVanDerBýk
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
To je ale od nějakého vyššího skillu, ne?Buldog píše:Pokud máš odemykání tak se dá paklíčem i zamykat.
- R player -
Šalvěj - Muž mnoha talentů, skvělý přítel a držák
Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat
Šalvěj - Muž mnoha talentů, skvělý přítel a držák
Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat

Ano, pro zamykani paklicem potrebujes vetsi skill nez pro odemykani.
Připomínky, poznámky, kritiky, reklamace, udání, stížnosti řeším přes SZ (soukromé zprávy).