V tichosti noci se dívám do poskakujících plamenů v pískovcovém krbu. Dům je prázdný. Na pronájemní cedulce je vyraženo mé jméno; Seltyr Evelor, jak mi lidé říkají. Dlouho jsem bloudil po světě, hledal smysl bytí a životní cíl, až sem ten svůj našel. Kdyby se snad někdo ptal, jak začal náš příběh, tedy můj a její, jen stěží mu mohu odpovědět. Asi víte, že já nejsem zrovna ukázka správného manžela a že ona, má Níthiel, nemá minulost zrovna řádné partnerky. Někdo by řekl, že naše cesty se několikrát protly, aby se mohly zase rozejít, jen z rozmaru osudů nás lidí. Já ale rád říkám, že jsme se hledali tak dlouho, až jsme na sebe zbyli – což koneckonců není zas tak daleko od pravdy.
Když poprvé vlétla ke mně do domu, ještě tenkrát, když stál Havant a já byl herold, rozrušená sedla na židli a vítr s nádechem její vůně mi ovál tvář, větřil jsem průšvih. Víte, ona je vlastně takový malý průšvih, v mnoha ohledech moc energická, občas (čti často) na zabití. V té době svůdník z povolání jsem zavětřil kořist, která mi dobrovolně vletěla do baráku.
„Musíš jí zastavit Seltyre, chce se udat inkvizici!“ vpálí na mě bez pozdravu.
„Proč by to dělala?“ klidně opáčím.
„Prý nás nechce ohrozit, ublížit nám.“
„Ach ano, samozřejmě mi Templáři jen tak nechají projít, že v domě tajně přechovávám dva upíry. Nevidím žádnou jinou možnost, jak mi ulehčit od bolesti, než nechat mě spolu s ní upálit na hranici. Ta holka má snad v hlavě slámu.“ pronesu ironicky.
„No mě to neříkej!“
Katrina Althere Evelor, později známá jen jako Kathrina Althere, byla mou schovankou od samého dětství. Sakura, má tehdejší manželka, ji jednoho dne přinesla a prohlásila za naši. Ze začátku jsem byl proti, a kdybych věděl, kolik problémů mi způsobí, tak na to nikdy nepřistoupím. Jako nevlastní dcera, dítě upírky a člověka, mě dokázala okouzlit, rostla čarovně rychle a je pravda, že tenkrát mi nic nebylo svaté. Sakura samozřejmě nic nezjistila, náš krátký poměr se nám dařilo úspěšně tajit. Ke Katrině se ve svém příběhu vrátím později, až přijde její čas, aby do něj svojí nemalou měrou zasáhla.
Vraťme se tedy zpátky do Havantu. Doma mám terno, Katrinu už neudržím v domě, chce do světa a ztrácí o mě zájem. Hledá sobě podobné. A já hledám dál, možná vzrušení, možná jen pevnou půdu pod nohama. Když jedné noci zavítám do Thyrské hospody (jaká ironie, že tehdy patřila ještě Sakuře), najdu u jednoho ze stolů připité překvapení.
Tiše se přesunu k jednomu ze sloupů a oslovím Níthiel, schovávající se v rohu lokálu. Zvedne hlavu.
„Copak tady děláš? Už i místní opilci šli spát a za chvíli se zavírá.“ Prohodím s úsměvem.
„Nechci domů, čeká tam Gart a je otravnej. Hlídá mě jako pes.“
Zamyslím se, větřím příležitost.
„Pojď se mnou, projdeme se, ukážu ti jedno místo, kam rád chodím.“
Nastavím dlaň, abych jí pomohl vstát. Ona se mě chytne a pomalým krokem vyrazíme směrem k zatopené thyrské citadele.
Ukradené polibky
Pravidla fóra
1) I v této sekci platí všechna obecná pravidla andarijského fóra a Andarie jako celku.
2) Jedná se o role-play sekci. Piště sem vaše příběhy ze hry, klidně zapojte i fantazii. Jediné omezení vaší fantazie je Andaria a neprotestování postav, které pro svou fantazii použijete (např. příběh o přepadení a obrání nějakého hráče, který se nestal a který se dané oběti nelíbí, prostě bude smazán a označen jako spam). Možnost ohrazení se vůči použití jsou 2 týdny od uveřejnění příběhu v případě aktivních postav, neaktivní postavy doporučujeme nepoužívat.
3) Respektujte jednotlivá témata. Příspěvky nesouvisející s příběhem prvního příspěvku jsou spam. V počátečním příspěvku témata autor může dát seznam lidí, kteří mohou přispívat do daného témata. Respektujte tento seznam. Stejně tak autor příspěvku může požádat o zamknutí témata.
4) Seznam hříšníků této sekce bude veden zvlášť. Každý z hříchů bude ohodnocen body a po nasbírání 20 bodů bude dotyčnému zakázáno jakékoli přispívání do sekce.
Ceny hříchů jsou následující:
nesmyslné příspěvky, příspěvky nesouvisející se hrou - 8 bodů
spam - 5 bodů
ooc - 4 body
jiné prohřešky vůči duchu tohoto fóra - dle uvážení moderátora
V případě velmi vážných opakovaných prohřešků může být ještě před dosažením hranice udělen zákaz příspívání, případně může být trest promítnut i do hry. Jednalo by se o non-rp, a tak by byl i trestán. Seznam hříšníků bude vedný v daném fóru, v prvním příspěvku seznam jako takový, následně vždy příspěvek se jménem hříšníka a proč mu byl trest připsán včetně citace.
5) Příběh se dá samozřejmě zamknout za žádost autora prvního příspěvku, a nebo podle vůle moderátora.
1) I v této sekci platí všechna obecná pravidla andarijského fóra a Andarie jako celku.
2) Jedná se o role-play sekci. Piště sem vaše příběhy ze hry, klidně zapojte i fantazii. Jediné omezení vaší fantazie je Andaria a neprotestování postav, které pro svou fantazii použijete (např. příběh o přepadení a obrání nějakého hráče, který se nestal a který se dané oběti nelíbí, prostě bude smazán a označen jako spam). Možnost ohrazení se vůči použití jsou 2 týdny od uveřejnění příběhu v případě aktivních postav, neaktivní postavy doporučujeme nepoužívat.
3) Respektujte jednotlivá témata. Příspěvky nesouvisející s příběhem prvního příspěvku jsou spam. V počátečním příspěvku témata autor může dát seznam lidí, kteří mohou přispívat do daného témata. Respektujte tento seznam. Stejně tak autor příspěvku může požádat o zamknutí témata.
4) Seznam hříšníků této sekce bude veden zvlášť. Každý z hříchů bude ohodnocen body a po nasbírání 20 bodů bude dotyčnému zakázáno jakékoli přispívání do sekce.
Ceny hříchů jsou následující:
nesmyslné příspěvky, příspěvky nesouvisející se hrou - 8 bodů
spam - 5 bodů
ooc - 4 body
jiné prohřešky vůči duchu tohoto fóra - dle uvážení moderátora
V případě velmi vážných opakovaných prohřešků může být ještě před dosažením hranice udělen zákaz příspívání, případně může být trest promítnut i do hry. Jednalo by se o non-rp, a tak by byl i trestán. Seznam hříšníků bude vedný v daném fóru, v prvním příspěvku seznam jako takový, následně vždy příspěvek se jménem hříšníka a proč mu byl trest připsán včetně citace.
5) Příběh se dá samozřejmě zamknout za žádost autora prvního příspěvku, a nebo podle vůle moderátora.

- TraweXxX
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Ukradené polibky
Když tě někdo nesnáší bezdůvodně, tak tomu zmetkovi dej důvod.
Seltyr Evelor - Stínová Garda ''Zasadit vítr, sklidit bouři.''

I am Seltyr and I know it !!!
Seltyr Evelor - Stínová Garda ''Zasadit vítr, sklidit bouři.''

I am Seltyr and I know it !!!