Aktivace účtu
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Aktivace účtu
Dobrý den, někdy ve středu minulý týden jsem se zaregistroval na Vašem serveru ale stále mi nebyl účet aktivován i když se musím přiznat že falešný svět jsem prošel až dnes ráno. Rád bych se tedy zeptal kdy (jestli vůbec) se můžu těšit na aktivaci.

- Aishlyn
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
Re: Aktivace účtu
Neřeknu ti přesné datum, protože to závisí na daném člověku, který se o aktivaci stará. Je dost možné, že je v osobním životě zavalený prací a k ultimě se ještě nedostal.

Aishlyn - Zástupce Lorda Gryzzlyho [ Lovci ]

- Blaster
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Tak je třeba tím pověřit někoho, kdo čas má. Nebo ideálně to na starost svěřit více lidem. Takhle se nám na to nováčci vykašlou.
Fortuna Dayer
Fernando Aberquero
† Patrick Uuno
Fernando Aberquero
† Patrick Uuno

- Aishlyn
- Hráč
Blaster píše:Tak je třeba tím pověřit někoho, kdo čas má. Nebo ideálně to na starost svěřit více lidem. Takhle se nám na to nováčci vykašlou.
To máš pravdu, ale nezáleží to na nás

Aishlyn - Zástupce Lorda Gryzzlyho [ Lovci ]