výuka zbroje

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Zamčeno
Bromus
Hráč

výuka zbroje

Příspěvek od Bromus »

připadám si jako šílenec, lítám po městech a hledám někoho kdo by mě naučil plátovou zbroj, oběhl jsem snad vše, ale nikoho nenašel, zeptat se není taky koho, stráže informace nepodávají, atd ... Vím že je možnost zkusit hráče, ale ono potkat někoho kdo to náhodou umí je taky skoro umění možná by to chtělo zapracovat na informačním systému, chápu že tu nováčků moc není, ale já jakožto jeden z toho mála sem kapku ztracen, a šílící v báglu zbroj, a nikde nikdo kdo by vyučoval :P nasměruje mě někdo nebo to mam začít obíhat celý znova a doufat že sem někoho někde přehlédl ?
Gothrin Donell - Barbarská Válečnice
Junior
Hráč
Testovací pole: nikdy
Kontaktovat uživatele:

Re: výuka zbroje

Příspěvek od Junior »

:lock:
Naposledy upravil(a) Junior dne ned 26. srp 2012, 11:24, celkem upraveno 1 x.
Kněžna Juuti

Není důležité co říkám,ale co si myslím
Tirian
Hráč

Příspěvek od Tirian »

Dneska už u portálů bývá málo lidí, pokud vůbec někdo. Třeba já tam klidně sedim hodinu a nikdo si nepřijde sednout, občas je taky zázrak když se někdo portuje... Hold je většina na takových méně viditelných místech- pronájmy, lesy, ...
Spíš se nech vyučit u nějakého hráče. Můžete si hezky pohrát a pokud vidí, že seš nováček a není to ... tak tě to naučí zdarma.
P.L.
Hráč

Příspěvek od P.L. »

Ono dřív existovali NPC které v případě absence hráčů výcvik poskytovalo. Už jsem o tom psal dříve a bylo řečeno že se znovu zavede po zaplavení havantu ale jak se zdá tak se na to asi trošku pozapomělo
Zubo - Vždy věrný Kulguru a obětován Mrogrothovi
Inet - Bývalá šaman, matka a kojná mnoha barbarák, vysloužilá baruk, vysloužilá dočasná správce Thyru, khrum co zpívat o legendy a kdo vědít co dál... Dál Herndall novýho Imeru

Kulgurovský radikální levicový hardcore roleplayer - nemluvte na mě se zavřenou helmou na hlavě. Kdo tomu huhlání má rozumět
Divotvurce
Hráč

Příspěvek od Divotvurce »

Resil jsem stejny problem a nakonec jsem uspel.Pockal jsem si dva dny u Andorskeho portalu a jednoho valecnika se mi podarilo odchytit.Chce to trpelivost.
Erreth
GM tým

Příspěvek od Erreth »

Dva cvicitele pridani do sveta. Jeden na andorsky hrad, druhy na thyriske cviciste.
Obrázekimgimg
Zamčeno