DOTAZY:
1) Jakým způsobem posílat návrhy na questy, popř. jak se zůčastnit "výroby"?
2) Na sféře se questy musely programovat, na RUNUO je na to suprovej systém, který umožní dělat questy přímo ve hře. Jak je to zde na shardu - máte taky nějaký systém?
3) Co znamená "Questovní hodnocení"?
Zaznamenáváte nějakou konverzaci s Q NPC, nebo to má být AKCE od GM, akorát s názvem QUEST?

4) Q "Dvanáct bran" - alespoň s takovým názvem jsem se setkal
Údajně je omezen dle dosažených zkušeností. Do toho portálu už nemohu vstoupit a na webu jsem popis nenašel - možná moje chyba. Ale prosím vás. Přijde vám normální neupozornit na existenci questu VE HŘE a pak hráčovi znemožnit jeho splnění? To je podle mě trošku nefér vůči nově příchozím a těm, kteří jsou zde "zasvěceni" a projdou si to s nově založenou postavou. Čert vem odměny - tady jde o princip.
NÁVRHY:
A) Proč se drtivá většina questů jmenuje "Drobný quest č. XY"? Šlo by je nějak smysluplně přejmenovat?
B) V GUI questu (v popisu questu) není info o místě, na kterém jem vzal quest a také chybí od koho. Kdyby šel udělat alespoň nějaký popis - například: ,,Úkol jsi získal od: Černovlasá žena s modrým kloboukem a bílými šaty v blízkosti Thyrisu". V tuhle chvíli jsem odkázán na stránky. Raději bych tedy spíše hrál, než hledal na webu info o q.
C) Mohla by se většina NPC (a to nejen questovních) nějak projevovat? Například emote, mluvení pro sebe a podobně a to samostatně i bez přítomnosti hráče. Chtělo bych to trošku oživit
D) Obsah většiny questů je: PŘINES, nebo ZABIJ. Nic proti nic nemám, ba naopak. Jako hráč získávám přehled o různých předmětech a monstrech ve hře, nicméně... Šlo by vytvořit questy i jiného žánru? Třeba poznávací questy -> projdi všechna města, od některých NPC si vyslechni informace (např historii města, kde najdu léčitele, banku, jaké jsou zde zákony, jaká stvoření žijí v tomto městě), procestuj portály do dalších měst a tak dále a tak dále. A co například questy s hádankami, nebo questy s náhodně generovaným obsahem -> hráč č. 1 veme Q a má trochu jiné podmínky ke splnění než hráč č. 2, který veme Q chvíli po hráči č. 1.