Tímto vyzývám muže, který si nechá říkat Akello, aby mě vyhledal k podání vysvětlení. Na jeho hlavu padlo obvinění z vraždy a loupeže na území Thyrisu.
Tímto mu dávám týden na to, aby mě vyhledal a nebo vhodil odcizené věci do schránky před Thyrskou radnicí. Pokud tak neučiní, budu nucen podniknout další kroky.
Dále bych chtěl požádat svědkyni A. von S. k podání výpovědi.
Za Thyris podepsán Herold Rockhun
Thyris = Výzva
Moderátoři: Soudci, Heroldi, Rytíři, Starostové

Thyris = Výzva
Gardista Rockhun Teyrnon - válečník pod drnem
"STOP mamonářství. Pojďte si někdy jen tak popovídat k portálu. Třeba i se strážnýma." - A za kolik?

Re: Thyris = Výzva
Pan Akello, nevyužil lhůty pro beztrestné vyřešení v této věci a čas vypršel.
Lhůtu posunuji o další týden, ovšem už s pokutou za prodlevu. Výše pokuty byla stanovena na 500 zlatých a samozřejmě musí být vráceny také kradené věci. Davám čas do 19. dne tohoto měsíce. Pokud se znovu nedostaví k vyřešení případu, budu nucen přikročit k dalším krokům.
Lhůtu posunuji o další týden, ovšem už s pokutou za prodlevu. Výše pokuty byla stanovena na 500 zlatých a samozřejmě musí být vráceny také kradené věci. Davám čas do 19. dne tohoto měsíce. Pokud se znovu nedostaví k vyřešení případu, budu nucen přikročit k dalším krokům.
"STOP mamonářství. Pojďte si někdy jen tak popovídat k portálu. Třeba i se strážnýma." - A za kolik?

Čas znovu vypršel a zároveň s ním i moje trpělivost. Dnešním dnem je na pana Akella vydán zatykač. Na Thyrském území s ním bude nakládáno jako se zločincem a každý čestný občan má povinnost jej zabít, nebo mu ublížit na zdraví.
Kauci za zrušení zatykače určuji ve výši 1000 zlatých a vrácení ukradených věcí.
Kauci za zrušení zatykače určuji ve výši 1000 zlatých a vrácení ukradených věcí.

Vyzývám slečnu Uldu, aby mě neprodleně vyhledala k podání vysvětlení.

Tímto stahuji zatykač na pana Akella, od této chvíle se může svobodně pohybovat na území Thyrisu.