Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Sice tu nejsem nováček, ale teď poslední dobou mám velice závažný problém!
Když loguju a poklíkán na postavu tak prostě se mě sekne celý PC a nepomůže nic jiného než restart. Když se mě podaří lognout tak když proskočím třeba portálem nebo Thyrijskou branou taky se mě to někdy sekne. Mám reinst komplu a furt to blbne. Není to třeba tím že mám nějaký ovladače špatně nainstalovaný nebo něco nenainstalovaný? Reinstaloval jsem sám PC a tak pořádně ani nevím co se má instalovat. Může to být klidně aji mém PC že je něco starého, ale nikdy se mě to zatím nestalo u ničeho jiného než u Andarky trhá mě to srdce
Dvakrát zvolen HeroldIlerenský
Rok HeroldThyrský
Rok HeroldAndorský
Nyní CísařskýGardista
-> Výpis prohřešků
Tak, mám tu nějaký problém s tím procesorem prostě když se přiblížím třeba k tý bráně zvýší se mě využití procesoru. Zkusím si sehnat nový zdroj třeba to pomůže...
Rok HeroldThyrský
Rok HeroldAndorský
Nyní CísařskýGardista
-> Výpis prohřešků
Mám komplet reinstal PC takže defragmentaci disku mám. Nové soubory taky. Nastavil jsem si vetší prioritu client + vyčistil pc od prachu a nechal jsem otevřený kryt. Zatím to šlape...
Rok HeroldThyrský
Rok HeroldAndorský
Nyní CísařskýGardista
-> Výpis prohřešků