Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Zdravicko.
Je mozne, ze kdyz zacinam s novou postavou, ze se jakozto knez ,,narodim´´ s magii mensi nez-li je pozadovane minimum na seslani jakehokoliv kouzla ?
Je to umyslem ci se to stalo jakym si randomem.
Predem dekji za odpoved.
Modlitba je jeho štítem. Víra jeho kopím.
Filipským : Všecko mohu v Ježíši Kristu, který mi dává sílu.
ano. todle je reseni. Nicmene ne odpoved na otazku jestly je spravne, ze povolani, ktere magii ma takrka jako zakladni svou vlastnost zacina tak, ze neni schopno nic seslat, aby mohlo trenovat.
Knez ma byt lecitel + podpurnej clovicek ve skupine. tedy leci - banda podporuje - magie.
Porad mne to prijde jako dulezitejsi nez machani kopim za predpokaldu, ze si zapiju nejakej lektvar. Knez neni paladin ! na boj tu jsou jine chary.
Pokud se nemýlím, je to tak, že všechna magická povolání příjdou do světa bez znalosti magie (pokud se pletu, opravte mne prosím). Tudíž se nějakému tomu vytrénování (ať už hráčem, nebo NPC) nevyhneš. Bohužel je to nepříjemné, ale je to tak ... každopádně myslím že by proti ničemu nebylo kdyby magická povka chodila do světa se skillem 15 aby mohla sesílat kouzla ubliž a ovaž ránu. Hoď to do návrhů a uvidíš, jakou odezvu dostaneš. Za mě .
Goorum - Votam potam! |Hej ty! - Bejt u Mrogroth, bejt dobře! Yago Walldezz - Šedá eminence.|Shalriira - Miluju barvy, hlavně tu zlatou.
Duch - Přichází nepozván, odchází nepoznán.|Araphor - Teď už jen divočina.
Kazde povolani chodi do sveta s vyssimi skilly ktere jsou pro toto povolani nejdulezitejsi, nebo spise mohou byt vycviceny na max (tedy na 100%).
Knez nema max magii 100%, tedy nechodi do sveta s vysoukou magii.
Kdysi se do sveta dostaval knez dokonce bez knihy kouzle.