Prosím poraďte mám cript na krocení,našel sem ho na jedný stránce ale je to text jako např.; taming macro by Jandor
initevents
;Ceka na zamereni zvirete...atd nechci to sem dávat celý.Jak to mám udělat aby mi to šlo?Vůbec to neumím.Prosím poraďte.Možná je to k smíchu já nevím ale byl bych moc vděčný o nic jiného mi teď nejde.Díky
Jak nastavit cript?
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

-
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Jak nastavit cript?
Gaxen-(Medvědí Legie)
ICQ-611715921
Na Andarii sem byl,jsem a budu.
ICQ-611715921
Na Andarii sem byl,jsem a budu.

Re: Jak nastavit cript?
Nauč se skriptovat v EasyUO.
Lepší radu ti nikdo nedá, nejsme jasnovidci a z komentáře ve skriptu vyčtu především to, že jeho autor je pravděpodobně české národnosti.
Dodatek: Krotící skripty z jiných serverů na Andarii nemusí být použitelné.
Dodatek 2: Pokud stažený skript bude dělat něco nepovolené (např. nedodrží povolenou pauzu), neseš za to zodpovědnost ty. Tohle taky obvykle stažené skripty nedělají.
Dodatek 3: V posledním postu ti kdosi říkal, že skript stejně není moc využitelný s vyšším skillem, protože zvířata útočí. Věř mu, ať tvá práce nepřijde nazmar
Dodatek 4: Aspoň si to po sobě přečti, cript mi zní jako zmršená krypta
Dodatek 5: Tak mě napadlo, možná fakt blbá otázka, ale... zkoušel jsi ten skript spustit? (Zmáčknout tlačítko "play"?
)
Lepší radu ti nikdo nedá, nejsme jasnovidci a z komentáře ve skriptu vyčtu především to, že jeho autor je pravděpodobně české národnosti.
Dodatek: Krotící skripty z jiných serverů na Andarii nemusí být použitelné.
Dodatek 2: Pokud stažený skript bude dělat něco nepovolené (např. nedodrží povolenou pauzu), neseš za to zodpovědnost ty. Tohle taky obvykle stažené skripty nedělají.
Dodatek 3: V posledním postu ti kdosi říkal, že skript stejně není moc využitelný s vyšším skillem, protože zvířata útočí. Věř mu, ať tvá práce nepřijde nazmar

Dodatek 4: Aspoň si to po sobě přečti, cript mi zní jako zmršená krypta

Dodatek 5: Tak mě napadlo, možná fakt blbá otázka, ale... zkoušel jsi ten skript spustit? (Zmáčknout tlačítko "play"?

Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.