Krocení
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

-
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Krocení
Zdravím teď sem se začal věnovat krocení a mám ho 33,1.Dvacet minut jsem trénoval a pořád mám 33,1.Když mám takhle málo mělo by to líst rychlejc ne?Je to normální?Prosím o pomoc,díky.
Gaxen-(Medvědí Legie)
ICQ-611715921
Na Andarii sem byl,jsem a budu.
ICQ-611715921

Re: Krocení
od hodnoty 30 to "leze" jen na úspěchu. To znamená že pokud jsi při skillu 33% použil skill 80x ale jen 2x úspěšně jsi něco zkrotil, tak jsi za 20 minut tento skill použil úspěšně 2x tudíž jsi měl velmi malou pravděpodobnost na gain. Doporučuju zkusit krotit opravdu to co jde nejsnadněji.
Ten nejzlejší!

-
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Krotil jsem pořád tu stejnou ovci,vadí to?Povedlo se mi to za 20 minut hodněkrát zkrotit.Díky za odpověd.
Gaxen-(Medvědí Legie)
ICQ-611715921
ICQ-611715921

-
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Ano vadi, zapocita se ti pouze prvni zkroceni
Netis [Praetorian] Jednou Praetorian, navždy Praetorian
Suris [Praetorian] Ten, jenž neměl nikdy přežít
Xavi
Suris [Praetorian] Ten, jenž neměl nikdy přežít
Xavi

- Poody
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Pokud ji zkrotíš a propustíš, tak žádné další zkrocení toho samého zvířete už negainne.

-
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc jste mi pomohl ale ještě jedna otázečka,na tu jednu ovci se mi povedlo makro nějak vykutit ale nevím jak to udělat na víc zvířat,moc s razorem zatím neumím.Kdyby jste mi někdo něco dal na to krocení,budu moc rád,vůbec si s tím nevím rady.Díky moc.
Gaxen-(Medvědí Legie)
ICQ-611715921
ICQ-611715921

no jestli se to povede v razoru ti bohužel neřeknu, zas tak dobrý s ním nejsem, já třeba používám skript v EasyUo ale takové skripty jsou většinou hlídány jako oko v hlavě a jen tak se nedistribují, ale třeba budeš mít štěstí na nějakého hodné člověka co by ti poradil a nějaký skript dal.Mlaticz píše:Díky moc jste mi pomohl ale ještě jedna otázečka,na tu jednu ovci se mi povedlo makro nějak vykutit ale nevím jak to udělat na víc zvířat,moc s razorem zatím neumím.Kdyby jste mi někdo něco dal na to krocení,budu moc rád,vůbec si s tím nevím rady.Díky moc.
Skaz - Šaman vod kmen KULGUR!
Elf Attanon - Krotitel zlé zvěře, odešel kamsi do neznáma.
Give me a minute and i'll change your mind, give me a bullet and i'll change your life.
Elf Attanon - Krotitel zlé zvěře, odešel kamsi do neznáma.
Give me a minute and i'll change your mind, give me a bullet and i'll change your life.

-
- 2. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
pri agresivite zvirat makro nedoporucuju.Delej to rucne a nebudes umirat.
Kraken-velmistr hranicar co vsem pomaha.
Lamiša-velmistryne kouzelnice co nekouzli.
Juraj-remeslnik,ktery ma rad praci.
Lamiša-velmistryne kouzelnice co nekouzli.
Juraj-remeslnik,ktery ma rad praci.

Případně si pro každé zvíře v razoru změň target. Dostatečný kompromis.
Krocení je velmi těžký skill, proto se velmi těžko trénuje pomocí makra.
Trénink na jednom zvířeti není možný - jak již řekli jiní, je systémově omezen, silně nedoporučuji krotit stejná zvířata znovu za účelem tréninku, neboť je to považováno za zneužití chyby systému. Zvířat se po zkrocení zbav pomocí biče, pokud je nechceš zmenšit.
Krocení je velmi těžký skill, proto se velmi těžko trénuje pomocí makra.
Trénink na jednom zvířeti není možný - jak již řekli jiní, je systémově omezen, silně nedoporučuji krotit stejná zvířata znovu za účelem tréninku, neboť je to považováno za zneužití chyby systému. Zvířat se po zkrocení zbav pomocí biče, pokud je nechceš zmenšit.
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

- Javaanse Jongens
- 3. výstraha
skripty hledej na uložto.cz

u skriptů bych na ulozto ani nelezl už jen z toho důvodu že tam je hafo skriptů na hafo serverů a některý by ti tady nemuseli fungovat + by mohli nějak i škodit sféřeJavaanse Jongens píše:skripty hledej na uložto.cz
Zubo - Vždy věrný Kulguru a obětován Mrogrothovi
Inet - Bývalá šaman, matka a kojná mnoha barbarák, vysloužilá baruk, vysloužilá dočasná správce Thyru, khrum co zpívat o legendy a kdo vědít co dál... Dál Herndall novýho Imeru
Kulgurovský radikální levicový hardcore roleplayer - nemluvte na mě se zavřenou helmou na hlavě. Kdo tomu huhlání má rozumět
Inet - Bývalá šaman, matka a kojná mnoha barbarák, vysloužilá baruk, vysloužilá dočasná správce Thyru, khrum co zpívat o legendy a kdo vědít co dál... Dál Herndall novýho Imeru
Kulgurovský radikální levicový hardcore roleplayer - nemluvte na mě se zavřenou helmou na hlavě. Kdo tomu huhlání má rozumět

- SyrLuk
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
no ja cca do 70 vystacil s makrem na klavese tamuj last target ... a jinou klavesou sem targetoval... a na dalsi sem mel dovjklik na bic abych moch zkrocene zvire propustit... bylo to vic pracny nez skriptem... ale bylo to taky rychlejsi

Duše odpočívajících hrdinů: