Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Zdravicko, podarilo se nekomu rozchodit tu listu s pocitadly regu, sipu, atd. kterou ukazuje razor v horni liste okna UO? Na Windows 7 (Home, 32 bit) to ne a ne ukazat.
ted uz to neni problem,jak se razor aktualizoval pred nejakou dobou(a my prisli o makra),tak ta lista funguje i na sedmickach(sam mam sedmicky,32 profesionaly)
Dobre diky za tip, ja ho 2x nechal aktualizovat ale pri spusteni (at uz rucne nebo skrz patcher, stahnuty byl skrz patcher btw) Razor spadne a vypise hlasku 'Razor has encountered a problem and needs to close.'. Nekdo tu na foru psal ze je to chyba frameworku, takze asi zkusim nainstalovat zvlast framework, predpokladam 1.1. Jestli ma nekdo podrobnejsi info o tomto problemu, diky predem.
Windows 7 Home premium 64bit, driv mi to problem delalo a resil sem to vypnutim aera ale po aktualizaci razoru to fakci normalne a ani mi nezmizeli makra
Crach an Craite - ten co prosel utrpenim
Shom Zegha - sluzebnicek
O podvod de tehdy jen když vás lapnou - El Bunda
Čech neni kaktus musí pít.
Pochybuji že Razor ještě běhá s verzí frameworku 1.1. Co vím, na Linuxu vyžadoval nejméně 2.0 a jelikož se stále upravuje, dost by mě překvapilo kdyby nedošlo k úpravě.
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.
Tak jsem si vzpoměl, tuším že se mi jednou stalo, že se Razor otevřel jakoby na "druhém" monitoru. Pokud dva monitory čas od času používáš, je to o to víc možné (ačkoliv myslím že se mi to stalo v době, kdy jsem měl jen jeden). Na řešení si bohužel nevzpomenu, už je to tak 3-4 roky zpátky. Je možné že se to tenkrát také vyřešilo samo.
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.
Fraenir píše:Tak jsem si vzpoměl, tuším že se mi jednou stalo, že se Razor otevřel jakoby na "druhém" monitoru. Pokud dva monitory čas od času používáš, je to o to víc možné (ačkoliv myslím že se mi to stalo v době, kdy jsem měl jen jeden). Na řešení si bohužel nevzpomenu, už je to tak 3-4 roky zpátky. Je možné že se to tenkrát také vyřešilo samo.
To není chyba razoru, ale bugujícího andariaclientu, řešení lze naleznout někde ve složce Desktop. (kdo nenajde ten ji smaže a vše se vyřeší )