Noc
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

- aquarkko
- 3. výstraha
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Noc
vypnout/zapnout v razoru light levels (záložka Hlavní)

Vesi - krotitelka, Elias - kovář
Hodnocení příběhů neměním ani nekomentuju v SZ! Pokud nesnesete kritiku, raději příběh nezveřejňujte.

Budeš se s tím muset nějak vyrovnat. Problémů je nahlášeno a v řešení spousty včetně snahy o vyřešení lagů, která je imho důležitější než vše ostatní, dokonce i tvoje DOST vadí.
Syl: Přesně! A navíc, laguje nám i ta tma. Nestihne zakrýt světlo než se zase rozední a proto nemáme žádnou noc!
Syl: Přesně! A navíc, laguje nám i ta tma. Nestihne zakrýt světlo než se zase rozední a proto nemáme žádnou noc!

Pokud nikdo jiný tuto chybu nemá tak nevím kde je chyba. V dungeonech tmu mám, ale normálně venku když chodim a podobně tak pořád světlo jako ve dne.Abe píše:nikde nie je perma svetlo, ani nikto by to nemal mat mimo GMsBelthor píše:Bump. Byl bych rád kdyby se na to Gms podívalyPermasvětlo není dobrá věc x)

- Milember
- 1. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
Ne, prkotiny se vždycky házej za koš. Nejpodstatnější je vyřešit lagy, nebo kritické bugy, takže tomuhle se nikdo asi nebude věnovat ještě hodně dlouho bych si tipnul. Což mne žíly netrhá, páč se mne problém netýká, ale hlavně ať přestanou ty lagy.Belthor píše:Bump. Řeší to někdo?
Afron [Gladie] - Velmistr Alchymista, nevrlý nekromant a bručoun. 
Trum [Bardag] - Trum! Po kebuli bum!
-------------------------------------------------------------------------------
The rush of battle is often a potent and lethal addiction, for war is a drug.
...Zlo převládne, když dobří zklamou...

Trum [Bardag] - Trum! Po kebuli bum!
-------------------------------------------------------------------------------
The rush of battle is often a potent and lethal addiction, for war is a drug.
...Zlo převládne, když dobří zklamou...

Souhlasím. Permasvětlo sice možná odbourává pocit ze hry v noci a omezuje působnost světelých zdrojů na dungy, ale ty brutal lagy jsou fakt humus. tuhle mě honily NPC a... chytly 

malý elfácký hrana Dexter [Ochránci hvězd]
dříve necromantka Michaela (Gladie)
či craftka Paulin
později též hraničář Valdrix
či craftka Paulin

- Golfin
- GM v důchodu
- Kontaktovat uživatele:
Napište si page ve hře a GM vám opraví flag nighsight na nulu. Pravděpodobně používáním razora jste si zbugli tuto vlastnost a nighsight vám zůstal viset. Mě se to na testovacím accountu stalo také. Tak pište page a čekejte příchodu GM.

Díky za radu.Golfin píše:Napište si page ve hře a GM vám opraví flag nighsight na nulu. Pravděpodobně používáním razora jste si zbugli tuto vlastnost a nighsight vám zůstal viset. Mě se to na testovacím accountu stalo také. Tak pište page a čekejte příchodu GM.
malý elfácký hrana Dexter [Ochránci hvězd]
či craftka Paulin
či craftka Paulin

Přidávám se do klubu, dřív to šlo normálně, dneska asi poprvé den v noci
Edit ve 22:55 - portnutím z havantu do kláštera slunce (nevím zda je to podstatné) se den zase změnil na noc
Edit ve 22:55 - portnutím z havantu do kláštera slunce (nevím zda je to podstatné) se den zase změnil na noc
kapitán Severus, exstarosta Andoru, důstojník posádky Sigmarova valu, roajalista
magistr Ebro, akademik, právník, diplomat a mistr trivia