Andor

Novinky z měst, soudů, odměny za dopadení, ...

Moderátoři: Soudci, Heroldi, Rytíři, Starostové

Odpovědět
giborg
2. výstraha
2. výstraha
Testovací pole: nikdy
Kontaktovat uživatele:

Andor

Příspěvek od giborg »

Jak jistě víte, Andor je zničen .. Z nařízení Rytíře byl Andor evakuován a platí pro Andor zákaz vstupu. Pro vaši bezpečnost odpojíme portál, a doporucujeme, necht si sbalíte nejnutnější veci, a již do Andoru nevstoupíte. Netušíme, kdy Kostlivci svou invazi zopakují, může to být za hodinu, za den, nebo za měsíc, a mohou Vás překvapit kdekoliv.

Tudíž každý, kdo bude chycen na uzemí města Andor, bude pokutován, za porušení nařízení vstupu. Vyjímku budou tvořit jen lidi, jež se chtějí z obchodu odnest zboží, popřípadě z baraku nějaké cennosti a lidi z Tuláckých ostrovů . Vstup pro totu vyjímku je na vlastní nebezpečí.

Děláme to pro Vaši bezpečnost.
img img

Věrnej Andárce již od roku 2003
Nejvetší frajeřina: 10.3.2012.. ukrást z báglu válečnáka pod strážema :-)
ps: jedna ruka netleská, ale krást může dál, noste plné kapsy, udělejte mi život příjemnější,váš Olaf
giborg
2. výstraha
2. výstraha
Kontaktovat uživatele:

Re: Andor

Příspěvek od giborg »

Po dnešním dni jsem se rozhodl vydat důrazné doporučení, aby si každý, jež má v srdci Andoru nějaký obchod či sklad, vystěhoval své věci do bezpečí. Mluvil jsem s obchodníkama, a ty už dlouho zabarikádovaný ve svích obchodech nevydrží, a věci vám neuhlídají.
Doporučujeme při stěhování skupinku válečníků, kostry jsou na každém rohu, a stále neni bezpečno.

Dále upozornuji, aby si každý, jež má přivázaného koně, či jiné zvířectvo v centrálním Andoru,své mazlíčky odvedl. Kostry na ně moc přívětivě nekoukali. Takže buď je zotročí a sežerou kostlivci, nebo vám ty koně uschováme my.

Vše tohle jsou doporučení, je na vás, zdali to budete respektovat. Za případnou ztrátu věcí nebo mazlíčků nemůžeme nést zodpovědnost, nachází se již moc dlouho v nebezpečné zóně.

Za město Andor, Herold Olaf
img img

ps: jedna ruka netleská, ale krást může dál, noste plné kapsy, udělejte mi život příjemnější,váš Olaf
giborg
2. výstraha
2. výstraha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od giborg »

Jak již mnozí víte, Andor lehl popelem, a byl zabrán kostlivci. Veškeré snahy o průnik do hradu, či snad dobití náměstí byli marné.

Nicméně, mnoho lidí přišlo o svoje obchody, koně, věci, ale hlavně o střechu nad hlavou. Proto vám, město Andor, každýmu obyvateli Andoru, poskytne prozatimní bydlení na Andorské tržnici, uplně zadarmo, po dobu nezbytně nutnou do vyřešení situace.

Dále... připravily jsme si pro vás, Starosta Numaron a Herold Olaf kancelář v hostinci u krákory, v pokoji přímo proti chodbě. Kdyby jste měli nějaký problém, připadně dotaz, vyhledejte nás přímo tam. Dnes,pondělí, tu budeme do večera. Většinou nás najdete tam.

Děkuji, herold Olaf
img img

giborg
2. výstraha
2. výstraha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od giborg »

Těmito slovy prosím všechny, aby dbali zvýšené opatrnosti u Andorské tržnice. Vyskytují se zde kriminální živly, který se nebojí ničeho a nikoho. Již jsme zahájily opatření ke zvýšení bezpečnosti, ke změnám dojde během pár dnů. Děkuji

Herold Olaf
img img

giborg
2. výstraha
2. výstraha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od giborg »

Dobrý den, dnes jen dobré zprávy ohledně situace v Andoru. Podařilo se nám evakuovat zbytek obchodníku a mnoho lidí, jež chtějí s něčím pomoct, nebo něco donést, tak jím prosím buďte nápomocní, nemají to tedka lehké. Všechny je najdete u andorské tržnice, nebo v okolí, kde jsme jim připravily prozatimní ubytování.

Dál chci říct, že nám konečně hradní plukovník uvolnil malou skupinku svých mužů, jež by se měli starat o vaši bezpečnost v okolí hostince, tržnice, ale i portálu....

Dál platí nabídka ubytování v hostinci, a na andorské tržnici, které je přistupné pro všechny.

Nicmene Andor je pořád obsazen nemrtvýma, všechny pokusy o prolomení jejich řad byli neúspěšné, proto prosím, aby jste se nepotulovali kolem Andoru, je to velice nebezpečné.

Za město Andor, Herold Olaf
img img

Odpovědět