Neodpovidani na maily

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Odpovědět
roboza
Hráč

Neodpovidani na maily

Příspěvek od roboza »

Uz pul roku se vas sanzim kontaktovat mailama na tym@andaria.cz abe@andaria.cz ale stale mi nedosla zadna odpoved tak uz zacinam psat i zde.

Ma Ip je zabanaovana za dualni ucet a je to jiz dele nez rok proto vas zadam aby jste si precetly maily a daly mi odpoved jestli se dale mam snazit o smazani banu a povoleni noveho accoutu na vasem servru ci uz to dale nema cenu.. byl bych moc rad za jakoukoli odpoved.

roboza@seznam.cz
Aluminus
Hráč

Re: Neodpovidani na maily

Příspěvek od Aluminus »

no tak s tím bych asi nepočítal, já jsem se snažil "pouze registrovat" a je to jak když tlučeš plastovym kladivkem do hrebiku a cekas ze ho zatluces...

*Absolutně znechucený*
Korialstrass

Příspěvek od Korialstrass »

Trpělivost přináší růže pánové... na tomto shardu nejsou GM placení od hodiny nejsou totiž placení vůbec a dělají to pro naší zábavu ale holt někdy není možné být u PC....nehody se stávají nebo služebky atd. Ale nebudu vám říkat že to za to stojí Roboza asi už ví že to je tady super když se chce vrátit a Aluminie...počkej a pak poznáš jaké to je být členem téhle andarijské bandy :wink:
Aluminus
Hráč

Příspěvek od Aluminus »

Když se neumí jednou za týden podívat na e-mail, tak by to měli možná udělat automaticky - zároveň by nemuseli řešit administraci....

A na co čekat? Čas běží a pomalu mě přestává bavit čekat na Godota a zajíce v pytli.
Erreth
GM tým

Příspěvek od Erreth »

Aluminus píše:Když se neumí jednou za týden podívat na e-mail, tak by to měli možná udělat automaticky - zároveň by nemuseli řešit administraci....

A na co čekat? Čas běží a pomalu mě přestává bavit čekat na Godota a zajíce v pytli.
Ještě ani nemáš povoleno vstup do světa a už mam chuť ukázat ti galeje.
Přečti si pravidla a nejlépe začni od E1.
A jestli tě to tady všechno tak absolutně znechucuje, tak co tady ještě děláš?
Obrázekimgimg
SyrLuk
Hráč
Testovací pole: nikdy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SyrLuk »

Doufám, že nedostanu vystrahu ale skus zavolat firme ktera ti poskytuje net, že bys rad jinou IP. Pokud hraješ jak čuně tak stejně ban znova dostaneš a pokud budeš hrát jak se má nikomu si myslim to vadit nebude.
Herold Spravce (Havantu) Herold Silmor Ilerenský (elf) - rytíř templu, vrácen z onoho světa aby splnil svou přísahu
Obrázek
Duše odpočívajících hrdinů: Gebhard, Hromislav, Geasspar, Caenseidhe Essegeas, Elaine, Vorgas, Faila, Ohtar, Silamor, SyrLuk
Erreth
GM tým

Příspěvek od Erreth »

SyrLuk píše:Doufám, že nedostanu vystrahu ale skus zavolat firme ktera ti poskytuje net, že bys rad jinou IP. Pokud hraješ jak čuně tak stejně ban znova dostaneš a pokud budeš hrát jak se má nikomu si myslim to vadit nebude.
Tomu se říká obcházení banu ;-)
Obrázekimgimg
SyrLuk
Hráč
Testovací pole: nikdy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SyrLuk »

vážně? To jako fakt... no tak na to zapomeňte a nikam nevolejte ani nezakladejte novy ac na jiny emaily jmena kamaradu.

A to už myslím vážně!!! Nevyplatí se to, přecijen člověk je rád když má věci poctivě vedený (stála nejistota nad tvym acc) a pokud si nedostal odpověď skus napsat stručný kratky email (člověk to spíš bude číst) prosty vulgarizmu a stale se ospravedlňujícíh zbytečných vět. Dosta-li si ban a byl si sheldan vyným nedokazuj, že to tak neni. Tim dokážeš jen, že ses "nezměnil" A pokud ti přijde odpověď s nějakou otázkou k tvému případu teprve pak se můžeš rozepsat. Poslední tip, vyřvávaním na forku si tu ještě nikdo, nikdy nepomohl (teda za poslednich 6 let, před tim nevim)
Herold Spravce (Havantu) Herold Silmor Ilerenský (elf) - rytíř templu, vrácen z onoho světa aby splnil svou přísahu
Obrázek
Duše odpočívajících hrdinů: Gebhard, Hromislav, Geasspar, Caenseidhe Essegeas, Elaine, Vorgas, Faila, Ohtar, Silamor, SyrLuk
Eldiablo
Hráč

Příspěvek od Eldiablo »

no v dnesni dobe kdy ma 99% lidi dynamickou IP to neni problem.
problem je v chovani lidi kteri si mysli ze GM team je tu jen kuli nim. omyl sou tu kuli celemu shardu a pro kazdeho. to ze si mel trest pred lety jeste neznamena ze ti znovu nepovoli hrat, pokud budes jak bylo zmineno vyse hlavne treba bejt slusnej - pokud tak jednas dockas se stejne slusneho zachazeni.

za dalsi si uvedom ze je cas prazdnin a dovolenek - takze klidne registrace muze trvat i dyl jak tyden. A pokud tady chces naozaj seriozne hrat a ne zneprijemnovat hru ostatnim, tak tech par dnu navyse uz pockas v klidu - je leto venku hezky tak se na par dnu jdi zabavit ven.
Olath´Nare
Temnota mi kráčí v patách a jednou dostihne i Vás...
Abe
Admin

Příspěvek od Abe »

Aluminus píše:Když se neumí jednou za týden podívat na e-mail, tak by to měli možná udělat automaticky - zároveň by nemuseli řešit administraci....

este ani nehras a uz si znechuteny, na to ti mozem povedat len jedno. :arrow: Tam su dvere...
roboza píše:Uz pul roku se vas sanzim kontaktovat mailama na tym@andaria.cz abe@andaria.cz ale stale mi nedosla zadna odpoved tak uz zacinam psat i zde.

Ma Ip je zabanaovana za dualni ucet a je to jiz dele nez rok proto vas zadam aby jste si precetly maily a daly mi odpoved jestli se dale mam snazit o smazani banu a povoleni noveho accoutu na vasem servru ci uz to dale nema cenu.. byl bych moc rad za jakoukoli odpoved.

roboza@seznam.cz
je to dlhsie ako rok, ale kolkokrat za ten rok si sa pokusal obijst ban? Navyse, len za dual to nebolo...
Odpisoval som ti niekolkokrat a vzdy s negativnou odpovedou...
One Man Show? Perhaps yes....
Si si istý, že si sa rozhodol dobre?
Odpovědět