Sila

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
KevlaR
Block
Block

Re: Sila

Příspěvek od KevlaR »

Frenklin píše:to jenom me to prijde ze to je obchazeni systemu s tim vypitim lahve? nechtelo by to osetrit tim ze jak neni dostatecny pozadavek ze to tu zboj shodi?
Kdyz jsem mel jeste magyni tak jsem ve 12 branach taky chlastal lektvar inty abych utahl cepele...a to uz je kurna doba :D Od te doby si nikdo nestezoval a nikomu to nevadilo. Takze to neni obchazeni systemu ani bug :) (dle me) Pokud si ale stojis za svym nazorem postni to do navrhu/pripominek a GMs se ti k tomu vyjadri.
imgimg
Frenklin
Hráč
Testovací pole: nikdy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frenklin »

tak pozadavek tam k necemu asi slouzi ze logicky za normalnich okolnosti nasadit nejde
od jakziva si nikdo stezovat nebude na takovehle veci kord kdyz jich sam vyuziva :)
cele forko se mi asi neukazuje jen sekce pro novacky takze nevim kde to hledat
Frenklin
Finarfin
Hráč

Příspěvek od Finarfin »

To je v pořádku, ta láhev je jen pomocník, stejně potom při nižší síle a vyšším naložení ti bude rychleji klesat stamina.

Na andarii existuje mnoho mechanismů, které ulehčují hru a nejsou proti pravidlům a je na každém jak je bude využívat (lektvary nejsou zadarmo, idkyž ty malé skoro ano :D ).

Když jsem mága maxoval, tak to je taky nějaký ten pátek (4-6 let) a vím, že tenkrát byla jiná doba a jiné herní prostředí.

Co můžu doporučit jak zde bylo již několikrát zmíněno je box s jinou low-skilled postavou. Zabere to sice čas, ale když člověk najde osobu, se kterou to baví hrát, tak je to zábava a utužíte si přátelství. Navíc pak můžete kombinovat proti nestvůrám své dovednosti a doplňovat se a to je největší kouzlo ultimy - sehrát své povolání a bavit se u toho. Bohužel najít někoho takového je na dlouhé hledání.
Frenklin píše:tak pozadavek tam k necemu asi slouzi ze logicky za normalnich okolnosti nasadit nejde
od jakziva si nikdo stezovat nebude na takovehle veci kord kdyz jich sam vyuziva :)
cele forko se mi asi neukazuje jen sekce pro novacky takze nevim kde to hledat
Jinak proč se ti nezobrazuje forum, to ti asi lépe vysvětlí někdo jiný, ale vím, že se před delším časem zavádělo propojení herní postavy s forem (myšlím, že to se dělá v statistice: http://www.andaria.cz/index.php?link=statistika, ale nejsem si teď jist, člověk to jednou udělá a pak si to nepamatuje :lol1: )
Finarfin, kaplan Řadu Rytířů templu
Duch Ohně

Obrázek
UlrykVanDerBýk
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UlrykVanDerBýk »

TraweXxX píše:Nejověřenější způsob je navlíct se do zbroje,zajít do lesa a mlátit co se pohne a co tě nazabije. Vše stačí pěstí. Takovej jelen vydrží třeba i pět minut :-D
Příjde ti normální jít do lesa a mlátit tam do jelenů pěstmi? :roll:
- R player -
Šalvěj - Muž mnoha talentů, skvělý přítel a držák

Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat
P.L.
Hráč

Příspěvek od P.L. »

UlrykVanDerBýk píše:
TraweXxX píše:Nejověřenější způsob je navlíct se do zbroje,zajít do lesa a mlátit co se pohne a co tě nazabije. Vše stačí pěstí. Takovej jelen vydrží třeba i pět minut :-D
Bohužel jak zjistíš sám až zas dostaneš Acc tak tohle tady praktikuje nadpoloviční většina hráčů
Zubo - Vždy věrný Kulguru a obětován Mrogrothovi
Inet - Bývalá šaman, matka a kojná mnoha barbarák, vysloužilá baruk, vysloužilá dočasná správce Thyru, khrum co zpívat o legendy a kdo vědít co dál... Dál Herndall novýho Imeru

Kulgurovský radikální levicový hardcore roleplayer - nemluvte na mě se zavřenou helmou na hlavě. Kdo tomu huhlání má rozumět
TraweXxX
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TraweXxX »

UlrykVanDerBýk píše:
Tys tu dlouho nebyl, viď? :lol1: Ale těší mě takoví nezkažení hráči :-D

Ano, jít do lesa a prát se s jelenem je perfektní trening kondice. Můžeš to považovat za divné, já zas považuju za divné, že tady existují kouzla...tak proč bych se nemoh prát s jelenem? :lol1: Nakonec dobrý způsob je i vyhledat si někoho dalšího, s kým potrénuješ box.
Když tě někdo nesnáší bezdůvodně, tak tomu zmetkovi dej důvod.
Seltyr Evelor - Stínová Garda ''Zasadit vítr, sklidit bouři.''
Obrázek
I am Seltyr and I know it !!! :-D
Sochor
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sochor »

Jen si při tom boxování dej pozor, aby tě za to někdo nepojel. Na serveru je pár milovníků fauny a flory :-)
Thron Páčidlo - hraničář, co věčně není k sehnání
Sinus - náladový alchymista, který se nechal napálit primitivní alchymií
????? - neznámá bardka, která si jen tak zlehka užívá života
aquarkko
3. výstraha
3. výstraha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aquarkko »

UlrykVanDerBýk píše:
kdybych znala lepší způsob, jak si ty pěsti vytrénit...kdyby bylo na mně, já povolím na panákách až do stovky právě z tohohle důvodu...ano, dá se domluvit s hráčem a léčitelem, ale...
img
Vesi - krotitelka, Elias - kovář
Hodnocení příběhů neměním ani nekomentuju v SZ! Pokud nesnesete kritiku, raději příběh nezveřejňujte.
UlrykVanDerBýk
Hráč
Kontaktovat uživatele:

P.L. píše:
UlrykVanDerBýk píše:
Bohužel jak zjistíš sám až zas dostaneš Acc tak tohle tady praktikuje nadpoloviční většina hráčů
A jéje.. To se mám na co těšit :D
aquarkko píše:
UlrykVanDerBýk píše:
kdybych znala lepší způsob, jak si ty pěsti vytrénit...kdyby bylo na mně, já povolím na panákách až do stovky právě z tohohle důvodu...ano, dá se domluvit s hráčem a léčitelem, ale...
...ale je to moc pracné a časově náročné? :)
- R player -

Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat
P.L.
Hráč

Příspěvek od P.L. »

Tady jde o sílu a ne o wrestling...Sílu jsem u každé z postav nabral jedním jednoduchým způsobem. Harvem
Inet - Bývalá šaman, matka a kojná mnoha barbarák, vysloužilá baruk, vysloužilá dočasná správce Thyru, khrum co zpívat o legendy a kdo vědít co dál... Dál Herndall novýho Imeru

Kulgurovský radikální levicový hardcore roleplayer - nemluvte na mě se zavřenou helmou na hlavě. Kdo tomu huhlání má rozumět
Vox
Rytíř Andarijský

Příspěvek od Vox »

Nojo Zubo, ale s bojovym povolanim to jde trosku lip nez s magem kterej ma silu 15 a navic musi po kazdejch 10 spelech pul az jednu minutu meditovat.. :D Na kouzleni moc sily nemaxnes...
Čaroděj, iluzionista... Rytíř ...
Ivory
Redaktor AŠ

Příspěvek od Ivory »

za maga jsem vyvolal golema ,effeta nebo i jen medveda a s holi jsem sel mlatit snim a pak lecil kouzlem s prvniho stupne
Naposledy upravil(a) Ivory dne pát 20. led 2012, 16:58, celkem upraveno 1 x.
Jindra
byval to kladas hrajcí si na záporaka
Zkáza cechu Aurea Leonis
P.L.
Hráč

Příspěvek od P.L. »

Ivory píše:zamaga jsem vyvolal golema ,effeta nebo i jen medveda a s holi jsem sel mlatit snim a pak lecil kouzlem s prvniho stupne
:oukej: stačí i obyčejný vlk jako partner do boje...moc neubližuje a fizzuje target npc takže si dostkrát i bouchneš
Voxi měl jsem i magickej char ale pst :wub:

Vox
Rytíř Andarijský

Příspěvek od Vox »

Novacek si golema nevyvola, a i kdybych mel zvire, takle si teda zrovna hru za magicky povolani nepredstavuju, kdybch chtel harvit s medvedem a zbranema zalozim si hranu, ne maga. Treneni sily... viz Aquarko - naprosto souhlasim.
Čaroděj, iluzionista... Rytíř ...
aquarkko
3. výstraha
3. výstraha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aquarkko »

UlrykVanDerBýk: ne, protože mám max sílu a při tréninku s nováčkama bych je zabila, stejně tak nevím, jakej maxlej kněz by si plejtval obvazy, aby ti pomohl, nováček zase nestíhá. Do maxu pěstí mi chybí asi 30, mám 70, při tom dávám docela slušný rány, navíc jako zloděj o malinko rychlejší než třeba hrana. A i když mi to ještě dost fizzuje, na někoho, kdo má sílu třeba 50 a pěsti 40, je to příliš...a starším postavám s maxlou sílou je většinou šumák, že nemají tak nedůležitej skill jako wrestling, to je asi jenom moje obsese mít všechny skilly na max. A odpověď na případnou další otázku: ano, zkoušela jsem to nejednou s různýma postavama i výstrojí.
img
Vesi - krotitelka, Elias - kovář
Hodnocení příběhů neměním ani nekomentuju v SZ! Pokud nesnesete kritiku, raději příběh nezveřejňujte.
UlrykVanDerBýk
Hráč
Kontaktovat uživatele:

aquarkko píše:UlrykVanDerBýk: ne, protože mám max sílu a při tréninku s nováčkama bych je zabila, stejně tak nevím, jakej maxlej kněz by si plejtval obvazy, aby ti pomohl, nováček zase nestíhá. Do maxu pěstí mi chybí asi 30, mám 70, při tom dávám docela slušný rány, navíc jako zloděj o malinko rychlejší než třeba hrana. A i když mi to ještě dost fizzuje, na někoho, kdo má sílu třeba 50 a pěsti 40, je to příliš...a starším postavám s maxlou sílou je většinou šumák, že nemají tak nedůležitej skill jako wrestling, to je asi jenom moje obsese mít všechny skilly na max. A odpověď na případnou další otázku: ano, zkoušela jsem to nejednou s různýma postavama i výstrojí.
Tak se domluv s někým kdo není taky zrovna máslo a léčitele si halt "najměte". Tj. zaplatíte mu obvazy (co jsem koukal tak už jsou skoro zadarmo) a pak ho pozvete třeba na pivko za laskavost (IG) :)
- R player -

Valvius
Hráč

Příspěvek od Valvius »

Doba než ty všechny najdeš taky něco potrvá (já třeba z hlavy teďka ze známejch nevymyslim snad vůbec nikoho z mejch známejch) + Musel bych vybírat čas tréninku v době, kdy máme volno všichni tři (což nemusí být vůbec lehké) = ne, díky, pro jednou RP z hlediska hratelnosti bude muset na chvilku na druhou kolej (a zasvěcení ví, že většinou kladu RP a hraní na kolej hlavní).

Sice z hlediska RP je to víc než podivné, ale dokud mi někdo nedoporučí lepší způsob, než mlátit jeleny (gorily), tak zůstanu u toho. Bitky mezi dvěma hráči s knězem mají svoje výhody taky - nemusíš se bát, že umřeš nejen rukou protivníka, ale i náhodného kolemjdoucího PK (a je to mimochodem hnus přijet na koni a bezeslova pojet trénujícího na jelenech člověka, co nemá ani koně ani pořádně PKčka nevnímá), ale navíc nemusíš běhat každou půlminutu od jelenovi k jelenovi.
senátor Konstantin
Ralf z Družiny
kapitán Severus, exstarosta Andoru, důstojník posádky Sigmarova valu, roajalista
magistr Ebro, akademik, právník, diplomat a mistr trivia
Theseus
1. výstraha
1. výstraha

Příspěvek od Theseus »

Problém s tréningem síly očividně bude pořád. Byť je to naprosto základní vlastnost pro všechny postavy, jelikož ovlivnujě i počet životů. Což je pro človíčka se sílou kolem 35 dost zásadní problém.

Sice pamatuju dobu, kdy jsem po vytvoření postavy skočil do světa se "ohromnou" hodnotou celých 12bodů v síle a dělala mi problém i užovka. Ale na druhou stranu nebyl problém si koupit panáky a od nevidím do nevidím do nich tlouct hlava nehlava a svoji sílu tak dotáhnout na maximum.
Tenhle systém byl naprosto vyhovující prakticky ze všech úhlů pohledu.

A určitě to bylo víc vyhovující než současná nutnost chodit do lesa a tlouct do zvěře, která je adekvátně silná vůči postavě. Tedy od užovky po nějakého jelena.
Theseus
Toulavý Tulák co se toulá víc než obyčejný tulák.
UlrykVanDerBýk
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Na panácích se už síla nejde vytrénovat na max? Ptám se protože jsem pár let nehrál tak nevím :shock:
- R player -

Tamten
Hráč

Příspěvek od Tamten »

Na panácích neleze síla takřka vůbec, a to ani s nízkým skillem/statem...
Goorum - Votam potam! | Hej ty! - Bejt u Mrogroth, bejt dobře!
Yago Walldezz - Šedá eminence.| Shalriira - Miluju barvy, hlavně tu zlatou.
Duch - Přichází nepozván, odchází nepoznán.| Araphor - Teď už jen divočina.
UlrykVanDerBýk
Hráč
Kontaktovat uživatele:

To jsou mi novinky... Hmmm... Tak dík za info :)
- R player -

Marfik
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marfik »

Drive jsem spolehal ze par statu vytrenuju na panacich ale pote jsem zjistoval ze to uz ani neleze jako tenkrat , takze ted leze ocekavat max 1-2 od statu a to fakt by byl velkej random
imgimgFurion-Navždy ztracen [Řád Vlka] [Zaklínači]
Seregon de Celeg - Mistr zámků[Zaklínači]
Furion de Garthor - Ochránce Nakrul [Drungor]
Sirien - Ďáblice v bílém [Drungor]
ICQ- 360-219-964
Odpovědět