nechtěl bych znovu dostat ban..

již jsem tak učinil, doufam ze nebudu mit banRegis píše:Tohle bys měl směřovat přímo na GM pomocí page nebo mailu.
Zajímavá informace, díky za ní. Pokusím se nějak využít či vyřešit.imud píše:kdyz sme u toho parkrat se mi to taky stalo, ale prisel sem na tom cim to je a pokazde se mi povedlo cudlik zmacknout.
stane se to pokud vam zustane "viset" nejakej item v kurzoru.
je treba to nejprve polozit (tim ze se pokusite vzit neco novyho) a pak teprve klikat.
musim rict ze poprve kdyz sem to nemohl zmacnkout sem zacal hoodne panikarithorsi pocit sem asi nezazil
protoze vim ze tohle by se tezko vysvetlovalo
V tomhle ohledu je otázka spíš co na to klientEskymak píše:No stačilo by do hry něco říct a bylo by jasný že tam si i když si to nemáčk
Co se týče řešení tak by asi stačilo aby se právě drženej item vrátil tam odkud sem ho vzal a/nebo do batohu.
Na RunUO možná, ale Sphere je trochu jinde. To, co napíšu dále, znám ze starších verzí klientů a serverů. Ani už si nepamatuji čísla verzí, abych mohl odhadnout, z jaké verze je ten problém, který nastává a jestli už byl ošetřen.Eskymak píše:na runuo je na to příkaz takže to klient nepochybně umí
A co kdyz hrac prenasi predmet na nerovnem terenu?Adder píše:...
Jasně ale mluvíme tady o zalagnutým kurzoru(vlivem malý pauzy) nebo o tom když hráč něco drží a díky tabulce to nemůže položit a zároveň ani odkliknout tabulku/afk?Adder píše:...
Faenir: V tomhle ohledu je otázka spíš co na to klient jestli jde vůbec poslat klientovi paket na položení itemu z kurzoru...ale snad by to nějak jít mělo.