preleavani lektvaru
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

preleavani lektvaru
proc mi pise pri michani lektvaru kdyz ho chci prelit do nabody na lektvary ze musim mit flasku u sebe v batohu kdyz ji tam mam?
Olath´Nare
Temnota mi kráčí v patách a jednou dostihne i Vás...

Re: preleavani lektvaru
nadoba na lektvary vzdy chvili jede normalne a pak se zblazni a i kdyz mam lektvar v batohu tak ho do nadoby s dalsima neprelije
Olath´Nare

- Hellstorm
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
a neni v nadobe uz 100 jednotek nalito?
Irond řemek co se utopil nudou
Arlyn-Drujd pritel lesu
Dringha Thur Bard

Arlyn-Drujd pritel lesu
Dringha Thur Bard

to by asi nepsalo ze to musim mit batohu ne? nejdriv precist a pak se zamyslet co je napsane.
pokud bys nekdy michal tak vis ze hlaska pri naplnene nadobe na lektvary je uplne jina.
pokud bys nekdy michal tak vis ze hlaska pri naplnene nadobe na lektvary je uplne jina.

Olath´Nare

A nebere ti to nahodou lektvary podle typu? Razor pak vybira i lektvary co lezi nekde okolo (predchozi verze myslim vybirali i truhly)

to mne napadlo kolem mne v truhlach nic nebylo.
Olath´Nare

-
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
mam stejnej problem pri vareni masa donesu si maso varim si 3x to vari a pak to hleda maso z truhle kterou sem vubec neotevrel celej den D chce to davat na target jakmile das type je problem ze to hleda okolo i na zemi truhli vsechno
Frenklin