Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
nevite nekdo, jestli se neda nejak nouzove teleportovat na svou mrtvolu nebo potom nekam pryc z kanalu kamkoliv jinam? povedlo se mi zapadnout kamsi do stoky v andoru, cosi me na 2 rany zabilo a ani jako duch nemuzu najit cestu ven, naroz abych se vratil zpatky k mrtvole, ktera ma vsechny moje veci... :/
to mi to hrani zacina pekne teda
______________________________________________________________________________________________________
aaha tak uz se mi povedlo najit cestu ven ale problem porad zustava v tom, ze mrtvola ja ne druhy strane stok a tezko dojdu tam a zpatky kdyz si me tam neco da na 2 rany
Kašli na věci, ozvi se mi v Havantu a já ti dám nové. Nebo i někdo jiný určitě rád podpoří nováčka. Vím, jaký je to začínat bez ničeho, tak přece neskončíš jak já
Když tě někdo nesnáší bezdůvodně, tak tomu zmetkovi dej důvod. Seltyr Evelor - Stínová Garda ''Zasadit vítr, sklidit bouři.'' I am Seltyr and I know it !!!
Muuurgh píše:Máš dvě možnosti - zkusit se k tělu dostat a 80x umřít, nebo zkusit najít někoho kdo ti probije cestu.
no ja bych 80x umrel, ale nedostal bych se ani za prvni roh.. neco na W mi dalo za 40 a druha rana znamenala konec.. a cestou k mrtvole jich je kupa.. no a mrtvolu mi predpolkadam muze vybrat kdokoliv ze jo? nebo tady je nejaka treba casova ochrana veci v mrtvole?
TraweXxX píše:Kašli na věci, ozvi se mi v Havantu a já ti dám nové. Nebo i někdo jiný určitě rád podpoří nováčka. Vím, jaký je to začínat bez ničeho, tak přece neskončíš jak já
no ja zatim delam neco jako zebraka takze jsem odkazanej k behani bez obleceni po lese a kradenim cehokoliv co se da vzit.. treba jabka, orechy, bylinky, bavlna atd
RP se meze nekladou,ale tohle mi trhá srdce Pokud budeš mít zájem, tak sem k dostání v Havantu.
Když tě někdo nesnáší bezdůvodně, tak tomu zmetkovi dej důvod. Seltyr Evelor - Stínová Garda ''Zasadit vítr, sklidit bouři.'' I am Seltyr and I know it !!!
cvrk píše:to je dobrej začátek, žebrák v lese , skus i klepat na dveře nájmů. m+ to fungovalo když mě sjeli Zbojky etc. etc. ale to už je jinej příběh
no zatim se mi nepovedlo narazit na zivou dusi, natoz v nejakym domku ale tak nepotrebujete nekdo vlassky orechy, bylinky, jabka, broskve nebo treba slamu?
urcite nabizej, a ptej se... lidi do zacatku pomaháj, a když hrajes v takovou dobu, jako je pul paty odpo ostatní chlastaj, nebo pracujou
Věrnej Andárce již od roku 2003
Nejvetší frajeřina: 10.3.2012.. ukrást z báglu válečnáka pod strážema ps: jedna ruka netleská, ale krást může dál, noste plné kapsy, udělejte mi život příjemnější,váš Olaf