trochu trapnej problem :D

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Odpovědět
plevel
Hráč
Testovací pole: nikdy
Kontaktovat uživatele:

trochu trapnej problem :D

Příspěvek od plevel »

nevite nekdo, jestli se neda nejak nouzove teleportovat na svou mrtvolu nebo potom nekam pryc z kanalu kamkoliv jinam? povedlo se mi zapadnout kamsi do stoky v andoru, cosi me na 2 rany zabilo a ani jako duch nemuzu najit cestu ven, naroz abych se vratil zpatky k mrtvole, ktera ma vsechny moje veci... :/

to mi to hrani zacina pekne teda :D

______________________________________________________________________________________________________
aaha tak uz se mi povedlo najit cestu ven ale problem porad zustava v tom, ze mrtvola ja ne druhy strane stok a tezko dojdu tam a zpatky kdyz si me tam neco da na 2 rany :(
Omnius Randar - remeslnik v uceni
Muuurgh
Hráč

Re: trochu trapnej problem :D

Příspěvek od Muuurgh »

Máš dvě možnosti - zkusit se k tělu dostat a 80x umřít, nebo zkusit najít někoho kdo ti probije cestu.
TraweXxX
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TraweXxX »

Kašli na věci, ozvi se mi v Havantu a já ti dám nové. Nebo i někdo jiný určitě rád podpoří nováčka. Vím, jaký je to začínat bez ničeho, tak přece neskončíš jak já :-D
Když tě někdo nesnáší bezdůvodně, tak tomu zmetkovi dej důvod.
Seltyr Evelor - Stínová Garda ''Zasadit vítr, sklidit bouři.''
Obrázek
I am Seltyr and I know it !!! :-D
plevel
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plevel »

Muuurgh píše:Máš dvě možnosti - zkusit se k tělu dostat a 80x umřít, nebo zkusit najít někoho kdo ti probije cestu.
no ja bych 80x umrel, ale nedostal bych se ani za prvni roh.. neco na W mi dalo za 40 a druha rana znamenala konec.. a cestou k mrtvole jich je kupa.. no a mrtvolu mi predpolkadam muze vybrat kdokoliv ze jo? nebo tady je nejaka treba casova ochrana veci v mrtvole?
plevel
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plevel »

TraweXxX píše:Kašli na věci, ozvi se mi v Havantu a já ti dám nové. Nebo i někdo jiný určitě rád podpoří nováčka. Vím, jaký je to začínat bez ničeho, tak přece neskončíš jak já :-D
no ja zatim delam neco jako zebraka :D takze jsem odkazanej k behani bez obleceni po lese a kradenim cehokoliv co se da vzit.. treba jabka, orechy, bylinky, bavlna atd :D
TraweXxX
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TraweXxX »

RP se meze nekladou,ale tohle mi trhá srdce :-D Pokud budeš mít zájem, tak sem k dostání v Havantu.
Když tě někdo nesnáší bezdůvodně, tak tomu zmetkovi dej důvod.
Seltyr Evelor - Stínová Garda ''Zasadit vítr, sklidit bouři.''
Obrázek
I am Seltyr and I know it !!! :-D
cvrk
Hráč

Příspěvek od cvrk »

to je dobrej začátek, žebrák v lese ;-), skus i klepat na dveře nájmů. m+ to fungovalo když mě sjeli Zbojky etc. etc. ale to už je jinej příběh ;-)
Obrázek
od devíti k pěti a ještě míň
plevel
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plevel »

cvrk píše:to je dobrej začátek, žebrák v lese ;-), skus i klepat na dveře nájmů. m+ to fungovalo když mě sjeli Zbojky etc. etc. ale to už je jinej příběh ;-)
no zatim se mi nepovedlo narazit na zivou dusi, natoz v nejakym domku ;) ale tak nepotrebujete nekdo vlassky orechy, bylinky, jabka, broskve nebo treba slamu? :D
giborg
2. výstraha
2. výstraha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od giborg »

urcite nabizej, a ptej se... lidi do zacatku pomaháj, a když hrajes v takovou dobu, jako je pul paty odpo :-) ostatní chlastaj, nebo pracujou
img img

Věrnej Andárce již od roku 2003
Nejvetší frajeřina: 10.3.2012.. ukrást z báglu válečnáka pod strážema :-)
ps: jedna ruka netleská, ale krást může dál, noste plné kapsy, udělejte mi život příjemnější,váš Olaf
Odpovědět