Druhy email neprisel
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Druhy email neprisel
Chci se zeptat...Pred tejdnem jsem se registroval, a do tedka mi jeste neprisel mail. Kdyz uz napisete, ze to maximalne do tejdnu prijde, a ono to neprijde, tak alespon odpovezte na mail, page, ktery jsem posilal...Doufam, ze tady se to taky nebude ignorovat. 

Thordwyn

Re: Druhy email neprisel
Kdyz nemaji celej tyden cas, tak at to nepisou do FAQ, ze maximalne za tyden to je hotove... 

Thordwyn

- cvrk
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
pokud mužeš a máš čas, (a hraješ tu poprvé, tudíž nejsi startej hráč) tak si prosím přečti něco malo na webu, jak okolo pravidel co tě zaujmou, tak okolo hraní rolí, aby tě pak moc věcí nepřekvapilo.
Díky a buď shovívavý.
Díky a buď shovívavý.

Víš, možná by neškodilo, pokud jsi to ještě neudělal, napsat z registraního emailu žádost o aktivaci účtu a nebo případné vysvětlení. Všichni jsou jen lidi a mohlo se stát, že i systém mohl zalamit a tak o tobě třeba nikdo neví. Hlavně to nepiš sem, ale na email tym@andaria.net.

Omluva za tým, momentálně na to trošku nejsou lidi.. Ještě strpení prosím
ukej: