Zlab na vodu

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Odpovědět
Teppi
Hráč

Zlab na vodu

Příspěvek od Teppi »

Zdravicko,

muj dalsi dotaz se tyka zlabu na vodu. Kdyz je v ve zlabu voda, nejak ji nedokazu prelit do niceho jineho. Pri poklikani na zlab a vybrani jine nadoby se vzdy objevi hlaska, ze je nutno vybrat druhou cast zlabu nebo ze zlab neni prazdny. Nicmene zlab nechci rozpojit ale pouzit vodu co v nem je. Pri poklikani se mi zobrazi pocket jednotek vody a dotaz, na co chci vodu ze zlabu pouzit. Jak tedy vodu mohu pouzit?
Shhht! Or the voices in my head will have to shout!
Milember
1. výstraha
1. výstraha
Testovací pole: nikdy
Kontaktovat uživatele:

Re: Zlab na vodu

Příspěvek od Milember »

Teppi píše:Zdravicko,

muj dalsi dotaz se tyka zlabu na vodu. Kdyz je v ve zlabu voda, nejak ji nedokazu prelit do niceho jineho. Pri poklikani na zlab a vybrani jine nadoby se vzdy objevi hlaska, ze je nutno vybrat druhou cast zlabu nebo ze zlab neni prazdny. Nicmene zlab nechci rozpojit ale pouzit vodu co v nem je. Pri poklikani se mi zobrazi pocket jednotek vody a dotaz, na co chci vodu ze zlabu pouzit. Jak tedy vodu mohu pouzit?
Když se žlab ptá na druhou část, tak je prostě vedle sebe vizuálně položený, ale není spojený. Vodu z něj můžeš použít jen po tom když ho spojíš, takže když se tě to ptá na druhou část, tak na ni klikni pro spojení. Pak by ta voda měla jít použít.
Afron [Gladie] - Velmistr Alchymista, nevrlý nekromant a bručoun. img
Trum [Bardag] - Trum! Po kebuli bum!
-------------------------------------------------------------------------------
The rush of battle is often a potent and lethal addiction, for war is a drug.
...Zlo převládne, když dobří zklamou...
Teppi
Hráč

Příspěvek od Teppi »

Zlab spojeny je jinak by sel odemknout dekoraterem.(predpokladam) Navic se me nepta na druhou cast po prvnim poklikani (2xklik na zlab, klik na kad) az pak se hlaska objevi.

I tak jsem tvuj navrh ozkousela a klikla jsem nejdriv na jednu a pak na druhou cast. vysledkem je hlaska "To neni druha cast zlabu, nebo je zlab jeste plny"
Pokud zlab spojeny neni, jak ho mam spojit kdyz je plny vody kterou nemuzu odebrat?
Korialstrass

Příspěvek od Korialstrass »

Přikláním se k Teppi žlab nefunguje i když je spojený a hází to hlášku "použij druhou část" nebo tak nějak....Jinak teppi dělej to tak že nejprve poklikáš na předmět který chce na žlab použít a pak teprve na samotný žlab. např. dc na káď a dc na žlab
Steny
Externista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steny »

Pokud se nemejlim tak voda zežlabu jde teď používat jen na napájení koní. Což je podle mě pozitivní. Kdysi se mi totiž stalo že sem chtěl dát koni napít a místo toho se stalo: *polil si koně vodou, je promočený až na kost*
Steny - elfi kutil s volsovejma rukama a puchýři (odjel domů)
Stenilie - zla holka ;)
Alexie z Oriosy - Pirátka co skončila tak, jak by se dalo čekat.
Heroldka Elia Silvenoinen - "Rozbij hlavou tuhle zeď." "Ano Pane!"
Nevěřím nikomu kdo má vyšší post než já, ale všichni nejsou uplně špatní.
Sosarius
1. výstraha
1. výstraha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sosarius »

Nehovoriac o tom že si niekto poctivo nosí vodu pre kone a potom príde sused a všetko mu zleje do suda... Alebo ešte horšie: vyleje na zem!
Waer'honglath
Mlaticz
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mlaticz »

Spojíš žlab a klikneš na nádobu a na žlab mělo by to jít.
Gaxen-(Medvědí Legie)

ICQ-611715921

Na Andarii sem byl,jsem a budu.
Teppi
Hráč

Příspěvek od Teppi »

Rada sice prekna lec nelze ucinit. Kdyz poklikam na prazdnou kad, nic se nestane. :|
Mam u domu 3 zlaby na vodu a rada bych se alespon jednoho zbavila. Prece v tomu nemuzu utopit kone ktery pije po dvou jednotkach
Abe
Admin

Příspěvek od Abe »

page
One Man Show? Perhaps yes....
Si si istý, že si sa rozhodol dobre?
Odpovědět