Zdravim, nedávno jsem se registrovala a stáhla i naistalovala ultimu když se chci přihlásit píše mi to ,že údaje byli zadány špatně ale já si je pamatuji.Na email mi přišel první email byl ,že registrace byla vyřízena a postavám na mém účtu je možné přejít do falešného světa.Druhý byl ,že registrace byla pozastavena kvůli více účtům ze stejné IP adresy ať to vysvětlím.Tak sem to vysvětlila a přišel mi další email:Dobrý den,
Vaše registrace na herní server Andaria byla kladně vyřízena a postavám na Vašem účtu byla otevřena cesta do skutečného světa. POZOR: Tento registrační email nemažte, pokud zapomenete heslo do hry, je tento email vyžadován jako ověření pro zaslání nového hesla.
K tomu ještě identifikační číslo mé registrace.
Teď by mělo byt všechno v pořádku ne?Chci se přihlásit a nejde to.Tak jsem žádala o poslání mojich údajů na tym@andaria.net.Nikdo mi neodepsal tak jsem to poslala znovu a nic vůbec mi nikdo neodepsal.Tak jsem psala abe@andaria.net a taky nikdo.V novinkách jsem četla tu chybu když to za dva dny nebude tak už nevim.(určitě to nepude)Proč mi nikdo neodepíše.Proč mi to nejde?Poradte.
Chybný login
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

-
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Chybný login
Gaxen-(Medvědí Legie)
ICQ-611715921
Na Andarii sem byl,jsem a budu.
ICQ-611715921

Re: Chybný login
Hlavne klid a trepelivost... Gm se na to jiste mrknou... si si naparosto jista ze zadavas vse spravne vcetne malych a velkych pisnem?
Shangallar

jo niekto sa na to pozrie, len Abe nemal cas...
dnes by to malo byt...
dnes by to malo byt...
One Man Show? Perhaps yes....
Si si istý, že si sa rozhodol dobre?
Si si istý, že si sa rozhodol dobre?

-
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Kvůli tomu jsem dokonce přeinstalovala i ultimu ale mohla se stát chyba ale tohle heslo mám na hodně věcí a zadám ho i poslepu.
A dnes,klidně zítra nebo tak.Až bude čas.
MOC DĚKUJI!
A dnes,klidně zítra nebo tak.Až bude čas.
MOC DĚKUJI!

Gaxen-(Medvědí Legie)
ICQ-611715921
ICQ-611715921

-
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Prosím, proč mi nikdo neodepíše?Já už si chci zahrát,čekám asi už týden nebo dva.Řekněte to někdo GM.Na mě asi nereagujou.
už to nevydržím.

Gaxen-(Medvědí Legie)
ICQ-611715921
ICQ-611715921

cetla si tohle?Abe píše:jo niekto sa na to pozrie, len Abe nemal cas...
dnes by to malo byt...
Shangallar