razor
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

razor
zdravim.potřeboval bych poradit.když zapnu hru přez Razor,tak se mi stává že občas během hry přestane UO odpovídat,nezobrazuje se mi ve hře okno s regama,obvazama a penězi které jde nastavit v razoru.když si vytvořim macro zapnu ho třeba Anatomii a vypnu jí později už nejde znovu zapnout a ani přidat nové a smazat staré macro.i přez opětovnou reinstalaci razoru.nemůže to být tim že mám win7?před patchem razoru mi to sice padalo ale fungovali makra.kdo poradí budu rád.děkuji
ATHRENIR - Kněz

- Sosarius
- 1. výstraha
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Re: razor
Tiež mám ten problém a aj dosť ľudí ktorých poznám. Áno, je to Win7čkou - presnejšie "funkcia" Aero (priehladnosť okien). Síce ju mám vypnutú ale aj tak to robí.
Waer'honglath

Další problém je s přístupovými právy do složky, musíš mít do složky s Razorem právo zápisu pro své uživatelské jméno.
Osobně jsem to vyřešil tak, že jsem Ultimu vůbec neinstaloval do Program Files.
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

"Aero" mi to dělá a vzhled "Windows 7 - základní" taky.. "Klasické nastavení" už ne

tžo právo jsem si taky udělal ve vlastnostechFraenir píše:Další problém je s přístupovými právy do složky, musíš mít do složky s Razorem právo zápisu pro své uživatelské jméno.
ATHRENIR - Kněz

Ja mel podobny problem a vyresil sem to tim ze jsem dal spustit jako spravce v rezimu kompatibility win xp sp2.
Hru mam nainstalovanou nekde jinde nez je Program Files ale i presto sem mel ten problem:)
Hru mam nainstalovanou nekde jinde nez je Program Files ale i presto sem mel ten problem:)
Skaz - Šaman vod kmen KULGUR!
Elf Attanon - Krotitel zlé zvěře, odešel kamsi do neznáma.
Give me a minute and i'll change your mind, give me a bullet and i'll change your life.
Elf Attanon - Krotitel zlé zvěře, odešel kamsi do neznáma.
Give me a minute and i'll change your mind, give me a bullet and i'll change your life.

Za tohle může funkce Aero ve Win 7 a Vistách. Pokud chceš vidět tu lištu s regama, musíš si přepnout na "klasické nastavení" ve správci motivů a vzhledů, pouhé přepnutí kopatibility nestačí. Jiný způsob zatím nikdo nenašelBrax píše:Tak s Razorem mám jediný problém - nechce mi ukazovat počítadla. Mám taky win7. Zkusil jsem ho spustit i jako administrátor, kompatibilita win xp sp2, nic nepomohlo... Nevíte co s tím?

- Milember
- 1. výstraha
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
vím.. jestli chceš mít counter, musíš vypnout funkci Aero.Brax píše:Tak s Razorem mám jediný problém - nechce mi ukazovat počítadla. Mám taky win7. Zkusil jsem ho spustit i jako administrátor, kompatibilita win xp sp2, nic nepomohlo... Nevíte co s tím?
Afron [Gladie] - Velmistr Alchymista, nevrlý nekromant a bručoun. 
Trum [Bardag] - Trum! Po kebuli bum!
-------------------------------------------------------------------------------
The rush of battle is often a potent and lethal addiction, for war is a drug.
...Zlo převládne, když dobří zklamou...

Trum [Bardag] - Trum! Po kebuli bum!
-------------------------------------------------------------------------------
The rush of battle is often a potent and lethal addiction, for war is a drug.
...Zlo převládne, když dobří zklamou...