Neposlušní kostlivci
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Neposlušní kostlivci
Zdravím,
sem tu pár týdnů, tak to možná bude jenom prkotina, ale stává se mi, že mnou vyvolaní kostlivci neposlouchají.
Abych uved příklad: Zrovna dnes se můj kostlivec rytíř při příkazu na zabití potvory otočil na patě a začal zabíjet mě. Útočí i na ostatní lidi, občas se začnou moji kostlivci řezat i mezi sebou. Zkoušel jsem jestli se prostě někdo z nás prostě nepřeklikl, tak jsme tři koukali, jak kostlivec likviduje potvoru. Dolikvidoval a sám od sebe se pustil do jednoho z nás.
Příkaz na zabití používám all kill, inteligence 72, měl bych zvládnout 8 nenáročných petů (2 rytíře)
Je to vážně k ničemu, když se tak stane uprostřed boje, tak jestli někdo máte nějakou radu...
sem tu pár týdnů, tak to možná bude jenom prkotina, ale stává se mi, že mnou vyvolaní kostlivci neposlouchají.
Abych uved příklad: Zrovna dnes se můj kostlivec rytíř při příkazu na zabití potvory otočil na patě a začal zabíjet mě. Útočí i na ostatní lidi, občas se začnou moji kostlivci řezat i mezi sebou. Zkoušel jsem jestli se prostě někdo z nás prostě nepřeklikl, tak jsme tři koukali, jak kostlivec likviduje potvoru. Dolikvidoval a sám od sebe se pustil do jednoho z nás.
Příkaz na zabití používám all kill, inteligence 72, měl bych zvládnout 8 nenáročných petů (2 rytíře)
Je to vážně k ničemu, když se tak stane uprostřed boje, tak jestli někdo máte nějakou radu...
Loesso

Re: Neposlušní kostlivci
Nemohlo se stát že někdo z vás do toho kostlivce bouchnul? Nebo použil nějaké plošné útočné kouzlo. Stačí aby do něj třeba někdo střelil lukem nebo bouchnul pěstí a chytí target na útočníka. Potom pokud dáš all kill a bude dotýčný blíž než cíl na který má kostlivec jít tak po něm půjde.

Takže když mu někdo něco udělá, on už pak bude celou dobu otravovat dotyčného? Mohlo by být. Teď jak udělat, aby nechal svou oběť na pokoji, když už se to stane. Nějaký jiný příkaz než all kill, který by tohle nedělal?
Loesso

all stop
Naladris Marschall - Hraničiar, Veliteľ stráži
Osiris - Alchimista Menel Sangy
Osiris - Alchimista Menel Sangy

- Sosarius
- 1. výstraha
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Ja som si buchol do hada a ten ani po all stop all come all kill nezabudol 

Waer'honglath

Ono to npc si tě bude pamatovat. U těch vyvolaných kostlivců to není zas taková hrůza vzhledem k tomu že za chvíli zmizí. Stačí když je na něco posíláš tak být od nich na vzdálenost kdy si vyberou ten cíl na který mají jít, než tebe když si je třeba bouchnul.
Pokud půjde po tobě stačí říct all come nebo all stay. Když si člověk zvykne tak pak není problém do něj nepraštit. Když máš nastavené příkazy na tlačítkách tak není problém ono npc zastavit aby se nestalo že tě třeba zabije. Pokud máš před ním utíkat a ještě psát psát příkazy tak to kolikrát může dělat problémy.
Pokud půjde po tobě stačí říct all come nebo all stay. Když si člověk zvykne tak pak není problém do něj nepraštit. Když máš nastavené příkazy na tlačítkách tak není problém ono npc zastavit aby se nestalo že tě třeba zabije. Pokud máš před ním utíkat a ještě psát psát příkazy tak to kolikrát může dělat problémy.

Ve zkratce - pokud mu nějak někdo ublíží, má problém dokud tam ten kostlivec je...
Loesso

Přesně, a je to tak i se všemi jinými vyvolanými NPC. A nic se na tom měnit nebude, minimálně v nejbližší době.Talian píše:Ve zkratce - pokud mu nějak někdo ublíží, má problém dokud tam ten kostlivec je...
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

- Cohen
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
U vyvolaných to zas tak nevadí, ale oni to dělají i peti. Nebo aspoň dělali, info z posledních měsíců nemám.
"Vždycky si vyberte toho největšího nepřítele, protože do těch velkejch se nejlíp trefuje."

No však já jsem kdysi ve Falešným světě bouchl do klisny (jak jsou ty stáje),jsem měl pilno zdrhat,ještě že jsem měl koníka
.

-
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
U vyvolanych staci aby ten co zautocil dal hida promackl war a co je hidlej poslat to na jinou potvoru (zmena targetu pak se uz nevraci), u petu nejlepsi zmensit 

Dracula-Napul clovek napul nevim co. Jinak remeslnik co zmakne cokoliv...
Hrajeme si abysme nezlobily ... tak proc u toho hrani nekdo furt zlobi!.....
Smrt si najde kazdeho a me nasla
Nove zrozen do sveta v podobe remeslnika pod jmenem Zbusek .
Hrajeme si abysme nezlobily ... tak proc u toho hrani nekdo furt zlobi!.....
Smrt si najde kazdeho a me nasla
Nove zrozen do sveta v podobe remeslnika pod jmenem Zbusek .