Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Ahojte, omlouvám se, pokud je toto off topic,a le nevím, kam jinam, než do nováčků to napsat... V pátek jsem si vyzvedl v Andoru balíček, ale ten se sice portnul do báglu, ale ihned z tama zase zmizel. Popřehazoval jsem věci v batohu a i relog. Nicméně není ho již nikde víc. Další dárek už letos prej nedostanu . a já se tak těšil.
Máte taky někdo podobný problém? Můžete mi poradit? opravdu bych rád měl dáreček
Díky za radu
EDIT BY LORDLICH: napsal sjem ve hře page a GM se o to postarali. Tímto bych chtěl příslušnému GM moc poděkovat...
Naposledy upravil(a) LordLich dne úte 28. pro 2010, 14:11, celkem upraveno 1 x.
malý elfácký hrana Dexter [Ochránci hvězd]
dříve necromantka Michaela (Gladie)
či craftka Paulin
později též hraničář Valdrix
LordLich píše:Ahojte, omlouvám se, pokud je toto off topic,a le nevím, kam jinam, než do nováčků to napsat... V pátek jsem si vyzvedl v Andoru balíček, ale ten se sice portnul do báglu, ale ihned z tama zase zmizel. Popřehazoval jsem věci v batohu a i relog. Nicméně není ho již nikde víc. Další dárek už letos prej nedostanu . a já se tak těšil.
Máte taky někdo podobný problém? Můžete mi poradit? opravdu bych rád měl dáreček
Díky za radu
Trochu to 24.12 později večer zbuglo. Abe to ještě týž večer opravil, takže každému, komu se stalo to samé, že mu dárek skočil do batohu a hned zmizel, si asi ještě furt může dojít pro nový dárek, kterej už nezmizí.
Afron [Gladie] - Velmistr Alchymista, nevrlý nekromant a bručoun. Trum [Bardag] - Trum! Po kebuli bum!
------------------------------------------------------------------------------- The rush of battle is often a potent and lethal addiction, for war is a drug. ...Zlo převládne, když dobří zklamou...
bohužel ne. Mám tam jen své staré věci (kůže, šípy, atd.) Zkoušel jsem to brát do ruky a přesunovat... nic se nestalo. Respektive se stalo to, co se stane obvykle, když přesuneš klasicky věc v batohu - posu ne se. Občas se to stává u lagů, že se ztatí věc, ale ta se pak za čas zase objeví, ne? Tohle asi enní ten případ...
Dá se toto, prosím, reklamovat u GM?
Dík
malý elfácký hrana Dexter [Ochránci hvězd]
dříve necromantka Michaela (Gladie)
či craftka Paulin
později též hraničář Valdrix
Kdyz sem 24. sebral darek s bardem.. taky to same.. nic sem nedostal..
Pak jsem prisel s magem.. to same.. ale byl tam Abe.. kterej tam neco upravoval.. Po chvilce upravovani.. mi s magem sel vzit darek znova.. a darek tam uz byl..
Ale kdyz sem ted prisel s bardem.. kteremu se darek rozplynul pri brani.. tak to pise ze sem uz jeden darek dostal.. mno.. takze chyba
Herold Beledhwedh ... I wanna set the universe on fire, Feel it burn tonight ...