Je normální, že když lognu do hry ve falešném světě, vždycky se mi vynulují skilly, které jsem nasbíral? Navíc mě zajímá jestli lagy, které mám jsou způsobeny serverem nebo je to u mě? Zdá se mi že jsou nárazové, chvilku to běží v poho a pak najednou bum a vidím jen 1-3sek. zásek.
Předem děkuji.
Login do hry = reset skillu (Falešný svět)
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Login do hry = reset skillu (Falešný svět)
Carlos Herrera - Kněz, který nezapomíná.

- Sosarius
- 1. výstraha
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Login do hry = reset skillu (Falešný svět)
Vo falošnom svete sa pri každom logu musíš znova vycvičiť u NPCčka. Neviem prečo to tak je ale je to tu už dlho.
Lagy sú globálnym problémom a pracuje sa na ňom.
Lagy sú globálnym problémom a pracuje sa na ňom.
Waer'honglath

No to bych neřekl, byl jsem tu asi před 2-3 lety a před tím taky jednou, ale buď jsem odehrál celý falešný svět na jeden zátah a nestačil jsem to zaregistrovat, nebo to tu vždy nebylo.
Carlos Herrera - Kněz, který nezapomíná.

Určitě jsi to odehrál celé.. *mrkl*Heall píše:No to bych neřekl, byl jsem tu asi před 2-3 lety a před tím taky jednou, ale buď jsem odehrál celý falešný svět na jeden zátah a nestačil jsem to zaregistrovat, nebo to tu vždy nebylo.

- Golfin
- GM v důchodu
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Od začátku andarie je falešný svět bez stabilních skilů. To znamená, že se při každém odlogu nulují.