Rezbrarstvi
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Rezbrarstvi
Ahoj, chtel bych zacit trenovat rezbarstvi, jedine co zatim dokazu, jsou driky, problem je, ze to vzdycky udela ze vsech polen, co mam u sebe. Takze jedina moznost je vzit si jednu kladu, a pak vyrabet, a zase. Je to docela unavujici, zdrzuje to, nejde nejak nastavit, abych vyrabel po jednom?

- Beledhwedh
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
Re: Rezbrarstvi
Zkus vzit pouze jedine poleno.. udelat drik.. pak jich vzit vic.. a pouzit prikaz .makelast.. melo by to delat po jednom s tim prikazem
A zajdi kdyztak za nejakym NPC.. nebo rovnou hracem.. at te to nauci do +-30.. je to lepsi nez delat skill z tak male hodnoty
A zajdi kdyztak za nejakym NPC.. nebo rovnou hracem.. at te to nauci do +-30.. je to lepsi nez delat skill z tak male hodnoty

udelam z jednoho polena, dam .makelast, a udela to zase ze vsech polen
(

-
- 2. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
je možný že to s makelast funguje jen u šípu/šipek
je problém si udělat makro na to že se ti do batohu dá vždy jen jedno poleno? beztak to budeš dělat makrem...
je problém si udělat makro na to že se ti do batohu dá vždy jen jedno poleno? beztak to budeš dělat makrem...
Benthir [Vládci Strachu] - řemeslník
Armanian [Vládci Strachu] - bojovník
Nemam rád Sphere...
Makrování zabíjí UO!
Hloupost je nejzvláštnější ze všech nemocí. Netrpí jí nemocný, ale ti okolo něj.
Nemam rád Sphere...

Makrování zabíjí UO!
Hloupost je nejzvláštnější ze všech nemocí. Netrpí jí nemocný, ale ti okolo něj.

Jsem prakticky uplny zacatecnik, hraju par tydnu, takze bohuzel tak trochu je problem udelat makro
Proto se tu ptam, v cem a jak takove makro udelat?
Zkousel jsem neco v razoru, ale kdyz dam "record" a vezmu z hromady jedno poleno, zmeni se jmeno ty hromady, kdyz to nastavuju je ta hromada pro razor treba "AA585", vezmu z ni jedno poleno a uz je to treba "AB545", a razor pise, ze tu hromadu nevidi. Asi si rikate, ze je to prece jasny jak facka, ale ja fakt nevim, jak to nastavit, nemam s tim zadnou zkusenost. Byl by nekdo tak ochotnej a poradil mi, jak takovy makro udelat?

Proto se tu ptam, v cem a jak takove makro udelat?
Zkousel jsem neco v razoru, ale kdyz dam "record" a vezmu z hromady jedno poleno, zmeni se jmeno ty hromady, kdyz to nastavuju je ta hromada pro razor treba "AA585", vezmu z ni jedno poleno a uz je to treba "AB545", a razor pise, ze tu hromadu nevidi. Asi si rikate, ze je to prece jasny jak facka, ale ja fakt nevim, jak to nastavit, nemam s tim zadnou zkusenost. Byl by nekdo tak ochotnej a poradil mi, jak takovy makro udelat?

Netrénuj na dříkách, nech se aspoň trošku vycvičit.... dříky nejsou určeny pro trénink, na to jsou spíš šípy a šipky.
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

-
- 2. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
tak tak, šípy sou nej
jinak k tomu razoru, klikni pravým na tu akci a v tom menu vyber položku kde ne napsáno "type", nevim jak přesně to tam je, ono ti to bude zaměřovat jakýkoliv polena ale občas to zlobí že to vybere i polena na který nedosáhneš a podobně :/
jinak k tomu razoru, klikni pravým na tu akci a v tom menu vyber položku kde ne napsáno "type", nevim jak přesně to tam je, ono ti to bude zaměřovat jakýkoliv polena ale občas to zlobí že to vybere i polena na který nedosáhneš a podobně :/
Benthir [Vládci Strachu] - řemeslník
Nemam rád Sphere...
Makrování zabíjí UO!
Nemam rád Sphere...

Makrování zabíjí UO!

-
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
vyroba jednoho sipu ci driku dej si prazdnej pytlik do baglu do nej dej bud jedno poleno nebo drik a pirko a pres nej vyrabej bere to material z hlavniho batohu po jednom v pytliku to zustava do posledni vyroby vyrobku.

Dracula-Napul clovek napul nevim co. Jinak remeslnik co zmakne cokoliv...
Hrajeme si abysme nezlobily ... tak proc u toho hrani nekdo furt zlobi!.....
Smrt si najde kazdeho a me nasla
Nove zrozen do sveta v podobe remeslnika pod jmenem Zbusek .
Hrajeme si abysme nezlobily ... tak proc u toho hrani nekdo furt zlobi!.....
Smrt si najde kazdeho a me nasla
Nove zrozen do sveta v podobe remeslnika pod jmenem Zbusek .

Když jsme u těch šípů a šipek, chtěl jsem se optat, zda nevíte jak to je s méně kvalitními výrobky. Myslím to tak, zda se nějak projeví na damage lukostřelby, když jeden použije třeba stařičké elfí šípy, které byly vyrobeny s hláškou "nekvalitní", nebo "podprůměrné". Zda mám vůbec takové šípy nechávat v bance na doby budoucí...
Díky za odpověď
Díky za odpověď

malý elfácký hrana Dexter [Ochránci hvězd]
dříve necromantka Michaela (Gladie)
či craftka Paulin
později též hraničář Valdrix
či craftka Paulin

myslim si ze se kvalita sipu neprofevuje vubec nikde ... takze si je klidne schovej
Amundsen II Ama [Praetorian] Ten, kdo chce od života příliš mnoho, riskuje absolutně vše. Ten, kdo chce od života málo, taky nemusí dostat nic.
Ria el Moor [Družina] Peníze nás nedělají šťastnými, umožňují nám však být nešťastnými poměrně příjemným způsobem.
Zvíře [...] Svoboda? Dá se to jíst?
Ria el Moor [Družina] Peníze nás nedělají šťastnými, umožňují nám však být nešťastnými poměrně příjemným způsobem.
Zvíře [...] Svoboda? Dá se to jíst?

Tak jsem zkoušel vaší radu a narazil jsem na pár zádrhelů:
1. pokud si dám do batohu 1 log dřeva vícekrát, najednou se mnou přestane UO spolupracovat a začne mé akce dávat do fronty (Queue)
2. když jsem dal do vedlejšího pytlíku 1 log a zbytek dřeva do hlavního batohu a zkusil vyrobit dřík pomoci 1 logu ve vedlejším batohu stejně mi to vyrobilo dříky ze 6 logů
1. pokud si dám do batohu 1 log dřeva vícekrát, najednou se mnou přestane UO spolupracovat a začne mé akce dávat do fronty (Queue)
2. když jsem dal do vedlejšího pytlíku 1 log a zbytek dřeva do hlavního batohu a zkusil vyrobit dřík pomoci 1 logu ve vedlejším batohu stejně mi to vyrobilo dříky ze 6 logů
Carlos Herrera - Kněz, který nezapomíná.

Heall píše:Tak jsem zkoušel vaší radu a narazil jsem na pár zádrhelů:
1/ věděl jsem jak tohle v razoru nastavit aby to nedělalo.. Zase na to přijdu vydrž.
2/ Je možné že dříky po jednom dělat fakt nejdou narozdíl od šipek a šípů.
Když zkus se zeptat nějakého hráče ve hře jestli tě nepřiučí řezbářství.
Varianta 2 je že najdeš npc řezbářem a řekneš mu "train rezbarstvi" on ti rekne kolik chce penez. Sice mluví o zlatácích ale to číslo které ti řekne odpovídá měďákům. Šípy a Šipky jdou pak dělat tuším od 10% takže můžeš přejít na to.

No já to zatím zkoušel jen ve Falešném světě. Jelikož jsem nedostal druhý mail. Takže si zatím počkám, ale díky za rady.
Carlos Herrera - Kněz, který nezapomíná.

a tááák.. Ve "skutečném paralelním světě"Heall píše:No já to zatím zkoušel jen ve Falešném světě. Jelikož jsem nedostal druhý mail. Takže si zatím počkám, ale díky za rady.

Jojo. Falešný svět je nádherný, což oto, ale pokud je to už více jak týden, tak se zkus obrátit na GM tým. Za slušnou otázku Ti určitě nikdo hlavu neurve, obzvláště teď když hráčů není nazbytHeall píše:No já to zatím zkoušel jen ve Falešném světě. Jelikož jsem nedostal druhý mail. Takže si zatím počkám, ale díky za rady.

malý elfácký hrana Dexter [Ochránci hvězd]
či craftka Paulin
či craftka Paulin