Události posledních dní mi nedávají jinou možnost, než po poradě se starostkou Mashell zakázat vstup do města Thyris i na přilehlá území panu Shangallarovi a všem jeho společníkům.
Tito se provinili opakovaným výtržnictvím na území města, především se jedná o nerespektování autorit a nulovou snahu řešit tyto prohřešky cestou vzájemné dohody o kterou jsem se snažil až příliš dlouho.
Ať tento zákaz trvá do středy, prvního dne měsíce září, kdy již bude po schůzi městské rady, která rozhodne o správnosti mého jednání a případně i o tom, jestli se Shangallarem proběhne soud.
Byl bych rád, kdyby všichni kterých se tento zákaz týká ho dodržovali. Jeho nerespektování bude poslední kapkou do mé obrovské číše trpělivosti. V případě jeho porušení mi nezbude nic jiného, než sáhnout po velmi přísných trestech.
Herold Zaldur
*pečeť s velkým ozdobným Z*
Thyris = Zákaz vstupu = Shangallar a další
Moderátoři: Soudci, Heroldi, Rytíři, Starostové

Thyris = Zákaz vstupu = Shangallar a další
✞RCG Zaldur [Mág. Občas.]
✞Faergas Githan [Praetorián]
„Pouze ti, kteří se odváží jít příliš daleko, mohou přijít na to, jak daleko se dá jít.“ Thomas Stearns Eliot
✞Faergas Githan [Praetorián]
„Pouze ti, kteří se odváží jít příliš daleko, mohou přijít na to, jak daleko se dá jít.“ Thomas Stearns Eliot