Straceni kun v Havantu
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Straceni kun v Havantu
Prosím aby mě vyhledala slečna Tinia našel jsem jiho kone pobihal po měste.Kun je ve staji najde mě v Havantu nebo v Andoru.
Berech-válečník

- aquarkko
- 3. výstraha
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Straceni kun v Havantu
nechceš si aktivovat účet na fóru?

Vesi - krotitelka, Elias - kovář
Hodnocení příběhů neměním ani nekomentuju v SZ! Pokud nesnesete kritiku, raději příběh nezveřejňujte.

Tady si zadej login a heslo do hry. A tam máš kolonku Účet/ty na fóru a za tím máš prázdnou kolonku. Do té napiš svoje jméno na fóru (musí to být přesně to jméno, mě to nevzalo ani když jsem tam měl místo velkého písmena malé) a klikni na Aktivovat. Pak budeš moct číst všechny fóra, do kterých bys měl mít přístup.
Nová tvář, questař.

Tak ho bud mas aktivovanej nebo je nekde chybka, v tom pripade se domluv s adminy fora, urcite ti pomuzou.
Nová tvář, questař.