Forum
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Forum
Můžu znát důvod proč mi bylo zablokováno forum na účtech ?
Dopisoval sem si s Abem o tom jak zaktivovat účet ale když mi napsal co udělat, ale to už sem dávno několikrát zkoušel a to jsem taky odepsal tak psát přestal..
PS : vidíte někdo tuto zprávu ?
Dopisoval sem si s Abem o tom jak zaktivovat účet ale když mi napsal co udělat, ale to už sem dávno několikrát zkoušel a to jsem taky odepsal tak psát přestal..
PS : vidíte někdo tuto zprávu ?
Rayla ,ta nejhorší !(nakonec to vzdala)
Istarion a Talesien smazáni po odnošení trestu.(asi padli únavou)
Willow - zvědavá jak to dopadne.

- YagoWalldezz
- Hráč
Re: Forum
Vidim a celkem i dobře 

Goorum - Votam potam! | Hej ty! - Bejt u Mrogroth, bejt dobře!
Yago Walldezz - Šedá eminence.| Shalriira - Miluju barvy, hlavně tu zlatou.
Yago Walldezz - Šedá eminence.| Shalriira - Miluju barvy, hlavně tu zlatou.

- Golfin
- GM v důchodu
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Sierro, vždyť máš jiný login na forum, který máš aktivovaný. Můžeš si aktivovat i tento Nick Sierra. Ovšem to bys musel mít druhou postavu na herním účtu, ke které by se tento druhý Nick mohl vztahovat.

Ale tamty logy nefungují..Golfin píše:Sierro, vždyť máš jiný login na forum, který máš aktivovaný. Můžeš si aktivovat i tento Nick Sierra. Ovšem to bys musel mít druhou postavu na herním účtu, ke které by se tento druhý Nick mohl vztahovat.
A na zprávu už čekám druhý týden..

vlastně ani pořádně nevim a nechtěl jsem to řešit veřejně..Abe píše:ucet sierra nie je aktivovany, teda inde sa nedostanes na nom, pretoze sa zmazal, ty vies preco.
galeje jsem dostal údajně za dual účet a podmínku jsi mi psal že si mi předtím smazal teda já
si ji nenechal smazat protože mi někdo řekl že po roce se podmínka maže automaticky..
A za dual účet se prý dáva delete novějšího účtu + pruty někdy podmínka..
Hrál jsem za všechny postavy poměrně slušně, a co jsem slyšel i lidé co prasili na novém účtu dostali max delete new..
Nedostal jsem to náhodou jen kvůlu příslušnosti k cechu kavalerie ?(dost lidí tvrdí že ano)
To bych si pak rozmyslel jestli tam jít

Nechces riesit verejne, ale riesis...
Nedostal si to kvoli prislusnosti k spominanemu cechu... Pri hlasovani o tom nikto nevedel, ze tam patris. Gm tym pristupuje, v tychto zalezitostiach a aj inych, individualne k jednotlivcovi a jeho hre, miesanie do toho jeho spoluhracov by sa nemalo, a mozem povedat ze pri hlasovaniach ani nevyskytuje.
Nosil si pruty, pretoze hlasovanie bolo take, ze zmazat alebo nechat s podmienkou a posledna sanca na ucet. GM tym sa rozhodol, ze ta zmazat a mozes si urobit novy ucet s cistym stitom. Ak by si nemal zaujem nosit tie pruty, co sa nezda, ale ovplyvnuje hlasovanie, mohlo hlasovnaie skoncit inak.
Niektori dostali iba del novsieho uctu a podmienku... Pozeral si na to, ze tu podmienku si mal skor ako sme ti prisli na ten dual? Zrejme nie. Mazanie podmienky tiez nie je automaticke, to je docela oblubena fama. Mazanie podmienky zalezi na spravani hraca, jeho panenskej cistote dalsich prehreskov, na zavaznosti prehreskov v minulosti a dalsich faktoroch.
Dufam, ze teraz ti to je uz jasnejsie. Nehovoriac o tom, ze ked sa to riesilo viackrat, tak viackrat si mi veselo klamal do oci, ale tak na to si urcite opat neprihliadal.
Nedostal si to kvoli prislusnosti k spominanemu cechu... Pri hlasovani o tom nikto nevedel, ze tam patris. Gm tym pristupuje, v tychto zalezitostiach a aj inych, individualne k jednotlivcovi a jeho hre, miesanie do toho jeho spoluhracov by sa nemalo, a mozem povedat ze pri hlasovaniach ani nevyskytuje.
Nosil si pruty, pretoze hlasovanie bolo take, ze zmazat alebo nechat s podmienkou a posledna sanca na ucet. GM tym sa rozhodol, ze ta zmazat a mozes si urobit novy ucet s cistym stitom. Ak by si nemal zaujem nosit tie pruty, co sa nezda, ale ovplyvnuje hlasovanie, mohlo hlasovnaie skoncit inak.
Niektori dostali iba del novsieho uctu a podmienku... Pozeral si na to, ze tu podmienku si mal skor ako sme ti prisli na ten dual? Zrejme nie. Mazanie podmienky tiez nie je automaticke, to je docela oblubena fama. Mazanie podmienky zalezi na spravani hraca, jeho panenskej cistote dalsich prehreskov, na zavaznosti prehreskov v minulosti a dalsich faktoroch.
Dufam, ze teraz ti to je uz jasnejsie. Nehovoriac o tom, ze ked sa to riesilo viackrat, tak viackrat si mi veselo klamal do oci, ale tak na to si urcite opat neprihliadal.
One Man Show? Perhaps yes....
Si si istý, že si sa rozhodol dobre?
Si si istý, že si sa rozhodol dobre?

přihlížel a omlouval jsem se za to..doufám že eamil došel..
vypadalo to že bych dostal ban kdybych to přiznal takže jsem neměl moc jinou možnost.
a veřejně to řeším, protože nemůžu jinak.
vypadalo to že bych dostal ban kdybych to přiznal takže jsem neměl moc jinou možnost.
a veřejně to řeším, protože nemůžu jinak.