Zapadl jsem
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Zapadl jsem
Dobrý den ,rád bych se zeptal co mam dělat kdyz sem spadl u moře z břehu a nemužu vylezt znova na břeh,koho bych měl požadat o pomoc?
Gwendir

Re: Zapadl jsem
pokud máš označené místo domova, tak abilita Cesta domů. Nebo v dialogu postavy Pomoc -> Helproom. v obou případech napiš zde na forum do návrhu/připomínek do topicu návrhy na změny staticu souřadnice políčka (zjistíš pomocí funkce .kde)

Jsem na tomto světě prvni den ,žádný domov nemam,zkusim se zařídit dle vaší rady. Děkuji
Gwendir

Ještě bych se zeptal kde najdu ten topic : návrhu/připomínek do topicu návrhy na změny staticu , ja ve forumu mam jen : Pro novačky,kam bych to tedy měl napsat?
Gwendir

- Adder
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Musíš si propojit účet na fóru s herní postavou. To se dělá tuším na webu ve Statistice, kam se přihlásíš herním heslem. Pak se ti otevřou další části fóra, ve kterých už jednáš za postavu (a na to pozor).
Edmund Platfus, usměvavý mnich plný optimismu a nadějí.

připoj se na webu andarie do statistiky a propoj svůj herní účet s účtem na foru

-
- 2. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
pokud už nemůžeš nouzovou teleportaci tak napiš page, někdo tě určitě vytáhne 

Benthir [Vládci Strachu] - řemeslník
Armanian [Vládci Strachu] - bojovník
Nemam rád Sphere...
Makrování zabíjí UO!
Hloupost je nejzvláštnější ze všech nemocí. Netrpí jí nemocný, ale ti okolo něj.
Armanian [Vládci Strachu] - bojovník
Nemam rád Sphere...

Makrování zabíjí UO!
Hloupost je nejzvláštnější ze všech nemocí. Netrpí jí nemocný, ale ti okolo něj.

- Adder
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
No hele, ve většině případů, když takhle u vody zapadneš, tak se dá vyběhnout nějakým směrem... ale nesmíš jenom jít, musíš prostě běžet... tedy kurzor daleko od myši a naráz vyběhnout. Když se nepovede, tak se zastavit, zkusit jiný směr a zase vyběhnout. Ono to občas tu postavu vyklepne ven...
Edmund Platfus, usměvavý mnich plný optimismu a nadějí.

- cvrk
- Hráč
pokud máš nastaveno, tak můžeš použít funci "Go Home" port na tebou vybrané domovské místo.
když není nastaveno, máš smulu bohužel.

nekolikrat jsem loveni ryb tak to taky zapadl a go home mi neslocvrk píše:pokud máš nastaveno, tak můžeš použít funci "Go Home" port na tebou vybrané domovské místo.
Jindra
byval to kladas hrajcí si na záporaka
Zkáza cechu Aurea Leonis
byval to kladas hrajcí si na záporaka
Zkáza cechu Aurea Leonis