Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
zdravim,
zaslechl jsem ze pokud budu mit skill vetsi jak 70%, tak se uz nedostanu do dungeonu 12 bran.
Toto omezeni 70% je jen u utocnych skillu (taktika, magie, nekromancie, boj s mecem...)? a nebo je to i na vedlejsi skilly typu healing, anatomy, evaluation inteligence?
prave mam natrenovano temer 70% evaluation inteligence i anatomy, pritom jsem rad ze tam nejaky priserky zabiju tak abych pak nebyl prekvapen ze me to tam nepusti.
tak a je to vyreseny, s kamaradem jsme zabili draka (trvalo to asi 20min) a do dungu se uz nedostanu protoze jsem vybral poklad
takze kdo tam chce chodit casteji tak neberte poklad...
Musím vís zklamat, ale Já měl dva nebojové skilly na 100 Hudba a usmiřování, jinak bojové jsem měl všechny o součtu 36 , nejvyšší byla taktika to myslím bylo 12,5. a s celkovým součtem 450 skillcup jsem se už fo fvanácti bran nedostal. s oznámením , "Byl jsi odvržen, jsi moc zkušený"
Hudba i usmiřování jsou k boji celkem dobré skilly. Nesmíte ty "bojové" skilly brát až tak vážně. Raději běžte do 12 bran hned ze začátku, dokud nejste dost zkušení.
Lilien JantarováKdyž světlo i temnota přijdou si pro tebe, už není kam se schovat.