problém ve falešném světě
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

problém ve falešném světě
Prosím mám problém, pořád jsem ještě ve falešném světě a nejde mi nakupovat ale dříve to šlo poraďte

Re: problém ve falešném světě
kazda postava ma urcity pocet itemu na koupi a pak hold dojdou pokud jde o zelezo tak do dolu nebo hold tavit a tavit co najdes a to same drevo cokoli...
Uz vubec nic

jenože ě se ukazuje že na to nemám ik dyž mám dost peněz

- Sniper
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
A nejsi treba pretizeny? To se ti muze stat ze to koupis utrati se ti penize ale koupena vec spadne pod tebe protoze ji neuneses.
Aktualni-Tatiana, Ish Taruk, Ronan

... a taky je možný tam nastavit nákup z účtu, ujisti se že to tak nemáš; na účtě ve Falešňáku přirozeně nemáš nic...
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

přetížený nejsem pořád mi to ukazuje že nemám dost měďáků ale já mám a nepomáhá ani když to chci koupit za jinou měnu(všechno mi zatím kupuje kamardá kterému jsem dal peníze,jen doufám že to v pravém světě přejde) 

- Litaci
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
covece, nevim jestli v pravem svete platime medakama, ale to odbocuju.chechta píše:přetížený nejsem pořád mi to ukazuje že nemám dost měďáků ale já mám a nepomáhá ani když to chci koupit za jinou měnu(všechno mi zatím kupuje kamardá kterému jsem dal peníze,jen doufám že to v pravém světě přejde)
Kouknul jsi se, zda mas skutecne dobre stazene vsechny soubory? Zkus pozadat o pomoc GMko a s nim se domluvit, at za tebe logne a zkusi nakup. (nahore na te rozbalovaci liste "napoveda" - "zadost o pomoc bohum" - "jine") a zkus nekoho hodneho pozadat. Treba si na tebe nekdo udela cas a uz se domluvite.... (bud konkretni a zdvorili a slusne pozadej)

- Golfin
- GM v důchodu
- Kontaktovat uživatele:
chechto, napiš mi jméno postavy do soukromé pošty, nebo napiš page. Takto skrz forum nic nevyřešíš. Pokud budu znát učet, pak se na to mohu podívat.
PS: Sem veřejně login nepiš!!!!!
PS: Sem veřejně login nepiš!!!!!

- Golfin
- GM v důchodu
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že Tě vidim ve světě, asi problém nemáš. Toto auditko zamykám.