Rybareni

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Zamčeno
Kokoska
Hráč

Rybareni

Příspěvek od Kokoska »

eh...rybaření 30,6 a víc to prostě nejde... :roll: je to normální bo jak?? :oops:
Obrázek
Litaci
Hráč
Testovací pole: nikdy
Kontaktovat uživatele:

Re: Rybareni

Příspěvek od Litaci »

rozdil mezi skillem pod 30 a nad 30 se ma tak, ze kdyz je pod 30, tak je sance na rustu v kazdem pokusu

nad 30 uz sance na rust jen u "uspesneho" pouziti. A na tech 30 je ta sance ze bude uspesne loveni velice mala. Takze nezbyva nez lovit, lovit, lovit a pokud nejde vytahnout na jednom policku dlouho, zkus policko vedle. :)
Kokoska
Hráč

Příspěvek od Kokoska »

no chytám ryby už od včerejška a nic, dokonce ani když jsem vytáhla první zlatou rybu tak nic... :x no budu to zkoušet dál a uvidíme..
Obrázek
aquarkko
3. výstraha
3. výstraha
Testovací pole: nikdy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aquarkko »

není možný, že se to zaseklo?
img
Vesi - krotitelka, Elias - kovář
Hodnocení příběhů neměním ani nekomentuju v SZ! Pokud nesnesete kritiku, raději příběh nezveřejňujte.
Kokoska
Hráč

Příspěvek od Kokoska »

ne neseklo, už mi to povylezlo uh asi po 3h rybaření o 0,3 ... wow tak to bych chtěla vidět toho kdo má max...ale pomohlo to, že když nešla vytáhnout tak sem to nechala bejt a šla jinam... předtím jsem tahala a tahala dokud jsem nevytáhla :wink: takže děkuju za radu :lock:
Obrázek
Zamčeno