Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Mám tu problém s nalogováním do UO. Nainstaloval jsem Ultimu Online a poté opatchoval s Andaria Patcherem. Spustil jsem hru prez Razor a pokusil jsem se prihlasit. Hodilo mi to hlášku: "Vznikl nějaký problém při komunikaci se serverem. Prosím restartujte Ultimu a zkuste to znovu." Zkoušel jsem jak přeinstalování, tak přepatchování... Stále ta samá chyba . Poraďte prosím.
mě to dělalo to samé. Při nalogování okamžitě hláška o problemu v komunikaci se serverem atd... Bez Razora vše v pořádku. A jediný problém byl v tom, že sem se pořádně nepodíval a nastavil v Razoru jazyk CZE. Jakmile sem to přehodil zpátky na ENU, vše šlape tak jak má
Kelvik píše:mě to dělalo to samé. Při nalogování okamžitě hláška o problemu v komunikaci se serverem atd... Bez Razora vše v pořádku. A jediný problém byl v tom, že sem se pořádně nepodíval a nastavil v Razoru jazyk CZE. Jakmile sem to přehodil zpátky na ENU, vše šlape tak jak má
To je velmi zajímavé... jazyk Razora by na to absolutně neměl mít vliv... nebo si to aspoň myslím Ale je to klidně možné, stejně tak je možné že překlad Razora nefunguje a dělá spousty chyb... Rozhodně děkuju za nahlášení a otestuju, nebo nechám otestovat.
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.
Cestina stazena z andarie je plne funkcni, nemel jsem zaden problem. Pro jistotu jsem prekopiroval svou starou cestinu stazenou nevim odkud (s ni to bylo take funkcni) tou novou.