Parta - chat ve hre
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

- Lord Dandis
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Parta - chat ve hre
Zdravím, jelikož jsem kdysi dávno hral ... tak vím že zde bylo něco jako funkce parta nebo něco podobneho což po přidáni někteho z hráču ktery musel potvrdit příkazem /parta, způsobilo komunikaci ktera nemusela byt Rp. Ovšem nyní si už nevzpomínam jak se to dělalo jestli na to byl příkaz nebo to bylo v dialogu. Do příkazu webu andarky jsem se díval a nenašel jsem to. Díky za pomoc ...
Athalor - chudý budižničema

- Lord Dandis
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Re: Parta - chat ve hre
Ano přesně tohle mam namysli ... ovšem ještě jedna věc ty dva přikazy dávam pokud někdo mě nabídne partu, ale jak udělam abych ji mohl nabidnout někomu já?

- Lord Dandis
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Jo ten svitek, už si rozpomínavam ... děkuji moc za pomoc ... když tak můžete 

- aquarkko
- 3. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
jen pro opravu odmítnout = decline

Vesi - krotitelka, Elias - kovář
Hodnocení příběhů neměním ani nekomentuju v SZ! Pokud nesnesete kritiku, raději příběh nezveřejňujte.