Doba pronájmu...
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

- Lich
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
Doba pronájmu...
Ahoj, rád bych se zeptal na zda se maximální možná doba pronájmu pokoje liší kus od kusu. Bydlím v Andorské ubytovně a narozdíl od tamějších jiných pokojů je ten můj možno prodloužit jen na 5 dní a ani o hodinku navíc. Teď jsem byl pryč na tři dny,a le přístě to může být více. Je způsob (kromě přestěhování se) jak tento nedostatek vyřešit?
Díky za odpověď
Díky za odpověď
malý elfácký hrana Dexter [Ochránci hvězd]
dříve necromantka Michaela (Gladie)
či craftka Paulin
později též hraničář Valdrix
či craftka Paulin

- Marcius22
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Re: Doba pronájmu...
Pronajem by sem mel dat prodlouzit normalnim obcanem max na 14 dni. Pokud ti nejde pres 5 dnu tak se podivej esi mas dost penez.
Marcius- Poslední šaman nakrula Axantura

- Exsecrabilis
- 2. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
Dalo by se to resit dohodou se starostou (ci GM) a nebo pridat jako spoluvlastnika nejakeho kamarada ktery by onen cas pripadne doplacel najem coz bych spise preferoval nez-li ,,otravovani´´ starostu,kteri maji sve prace dost.
Caer Irchaveg
Melarocco
Melarocco

- Pragmeon
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Starosta to může libovolně nastavit. Takže vyhledej jeho 

Antian, [Družina]
"Nejsme žádný kult, jsme jen šílená banda fanatiků, fanatiků kteří nosí meče."
"Chaos zmatek panika, to je naše taktika!"
Caladan Chmur - Vojvoda. Velitel Rudé armády.
"Nejsme žádný kult, jsme jen šílená banda fanatiků, fanatiků kteří nosí meče."
"Chaos zmatek panika, to je naše taktika!"
Caladan Chmur - Vojvoda. Velitel Rudé armády.

- Lich
- Hráč
Super, díky za info.
malý elfácký hrana Dexter [Ochránci hvězd]
či craftka Paulin
či craftka Paulin

Zdravim lidi. Pronajal jsem si v Havantu v hostinci pokoj a po předchozím majiteli tam zůstali nějaké věci, rád je vratím pokud se majitej přihlasí a řekne mi co tam přesně bylo........
Bengalor Elf Lovec, pošuk z lesa pasován na Natrhávače...
Lucifus Garghan. Ten jenž padl v chaosu, ožil ve smrti a stal se jejich panem. Prozatímní Herold Hradiště Maargard, člen cechu Lovců, a přítel mocných Streganů.
Lyrketti Sidheag a Onki Naiso. (dočasně ve výslužbě)
Lucifus Garghan. Ten jenž padl v chaosu, ožil ve smrti a stal se jejich panem. Prozatímní Herold Hradiště Maargard, člen cechu Lovců, a přítel mocných Streganů.
Lyrketti Sidheag a Onki Naiso. (dočasně ve výslužbě)

-
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Toto patri do jine sekce, jinak ohledne veci v pronajmech se zasadne ridit vyhlaskami mest.Bengalor píše:Zdravim lidi. Pronajal jsem si v Havantu v hostinci pokoj a po předchozím majiteli tam zůstali nějaké věci, rád je vratím pokud se majitej přihlasí a řekne mi co tam přesně bylo........
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing. Edmund Burke

Kiran Willhrub [Menel Sanga] - mrtev
Willisagu Noirt [Menel Sanga]

Kiran Willhrub [Menel Sanga] - mrtev
Willisagu Noirt [Menel Sanga]

- Falathrim
- Hráč
Mel by jsi vyhledat Havantskou starostku nebo Havantske heroldy - popripade kdyz ani jednoho z nich nesezenes tak zajit k Lovcum do ohrady a nekoho pozadat at si to odnesou.Bengalor píše:Zdravim lidi. Pronajal jsem si v Havantu v hostinci pokoj a po předchozím majiteli tam zůstali nějaké věci, rád je vratím pokud se majitej přihlasí a řekne mi co tam přesně bylo........
Vše plulo nekonečnou prázdnotou, až si jednou někdo řekl, že to takhle dál nejde a stvořil svět, rostliny a zvěř. Pak se podíval na Falathrima a zeptal se ho co dál?
Falathrim se zamyslel podíval se na onu postavu ,,Kovadlinu ty nešiko ať tu hrůzu mohu po tobě opravit"
Falathrim se zamyslel podíval se na onu postavu ,,Kovadlinu ty nešiko ať tu hrůzu mohu po tobě opravit"