Staty???!
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

- Ten
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Staty???!
*Zahuhlal* Mam problem se statama (asi). Trenim jak divej a stale (prevazne) mi leze jen INT??? CO?! Proc? Nekdo mi rikal ze treba STR naberu pri kopani v dole... Inu zakoupil sem krumpac a hura do dolu... A ejhle? Po hodine kopani kopani kopani atd... a sila stale NIC??! muzete mi poradit jakym "skillem" naberu STR? Predem dekuji za odpoved. Ten
Ten co šťourá klacíkem v hlíně.
Děsí mě jenom to, že mě to neděsí.

Re: Staty???!
no, myslíš že všechny staty získáš za hodinu?
Ono to může trvat i dýl... stejně jako během 5 kopnutí můžou vylézt tři síly. Náhoda, kopej dál a přeji hodně štěstí při gainování
Ono to může trvat i dýl... stejně jako během 5 kopnutí můžou vylézt tři síly. Náhoda, kopej dál a přeji hodně štěstí při gainování

Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

-
- 2. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
A proč si myslíš že hodina kopání je pro zisk síly dost? za pár dní bys měl maximum. Pokud si bojovník tak bojuj a síla ti poroste pokud si řemka tak vyráběj a síla ti opět poroste. Já dal v klidně +2 síly za minutu a pak hodinu nic, tam záleží taky na náhodě. Navíc je každej skill omezenej kolik statu na něm lze získat/je tam nějakej strop.
Benthir [Vládci Strachu] - řemeslník
Armanian [Vládci Strachu] - bojovník
Nemam rád Sphere...
Makrování zabíjí UO!
Hloupost je nejzvláštnější ze všech nemocí. Netrpí jí nemocný, ale ti okolo něj.
Nemam rád Sphere...

Makrování zabíjí UO!
Hloupost je nejzvláštnější ze všech nemocí. Netrpí jí nemocný, ale ti okolo něj.

- Ten
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
O tom stropu sem nevedel... Takze musim rubat prisery rubat a rubat... Diky mocEskymak píše:A proč si myslíš že hodina kopání je pro zisk síly dost? za pár dní bys měl maximum. Pokud si bojovník tak bojuj a síla ti poroste pokud si řemka tak vyráběj a síla ti opět poroste. Já dal v klidně +2 síly za minutu a pak hodinu nic, tam záleží taky na náhodě. Navíc je každej skill omezenej kolik statu na něm lze získat/je tam nějakej strop.

- Dardalion
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
A rubat budeš dlouho. Ono vytrénit DEX a INT není až takovej problém protože leze na skilech které se dají trénit v nájmu ( ale čas to zabere to jo). Síla je prevít. Hraju tu cca půl roku a stále mi chybí dost bodů do maxu STR.

a nebo máš smůlu.. nám nešťastným hráčům neporoste síla ani když několik dní rube ani když bojuješ.. ale pak to nečekáš a šup máš sílu 

- Ten
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Mas RECHT pokazdy kdyz zapinam UO tak si rikam PROSIM ASPON plus2 STR DNESKA, ale nevede se mi toNessa píše:a nebo máš smůlu.. nám nešťastným hráčům neporoste síla ani když několik dní rube ani když bojuješ.. ale pak to nečekáš a šup máš sílu

-
- 2. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
já dal 15 síly za 3 dny a to sem fakt nehrál nonstop
Je to o štěstí a o způsobu tréningu no.
Ale moc bych to tu stou debatou nepřeháněl

Ale moc bych to tu stou debatou nepřeháněl

Benthir [Vládci Strachu] - řemeslník
Nemam rád Sphere...
Makrování zabíjí UO!
Nemam rád Sphere...

Makrování zabíjí UO!

- Golfin
- GM v důchodu
- Kontaktovat uživatele:
Staty na andarii trvají nyní i leta. Nejsme na kelevaru, kde to máš za dva dny. Zde si počkáš měsíce, než budeš mít slušný staty.

Z vlastní zkušenosti: za deset minut boje +3 obratnost a +1 síla...nechápal jsem 
Síla nebo obratnost leze v průměru tak po 2-3 hodinách boje, alespoň v mém případě.

Síla nebo obratnost leze v průměru tak po 2-3 hodinách boje, alespoň v mém případě.

- Sniper
- Hráč
No jo ale kolik mas taky silu a obratnostBobanski píše:Z vlastní zkušenosti: za deset minut boje +3 obratnost a +1 síla...nechápal jsem
Aktualni-Tatiana, Ish Taruk, Ronan

Z vlastní zkušenosti, 2,5 roky stálého hraní a staty sem max nikdy neměl
. Kdo mě trumfne?VLastně je moje postava nemá doteď
. To jen pro příklad, jak můžete skončit.
Je to opravdu na náhodě,jeden dva dny třeba nic a pak při nějaké prkotině to stoupne.

Je to opravdu na náhodě,jeden dva dny třeba nic a pak při nějaké prkotině to stoupne.

- Sartori
- GM tým
Trumfnu Tě já ...přes 4 roky a stále staty nemám ... 

- Golfin
- GM v důchodu
- Kontaktovat uživatele:
Slovo Mashell považuji za více než sdělující informaci. Proto toto auditko uzamykám.