Zdravím
řeším koupi nějaké kuše elementů, ale netuším, jak dané elementy v nich fungují. Je mi jasné, že když je nějaké stvoření z elementu ohně, tak kuše vody jej bude zraňovat více (alespoň to tedy předpokládám, nevím, zda to tak v UO opravdu funguje). Ale jak je to se zvířaty, lidmi, nemrtvými ? Pod jaký element patří ? Země ?
Jde mi o to, abych nedal hříšné peníze za kuši a byla by mi potom k ničemu.
Ve hře jsem s ptal, ale moc jsem se nedozvěděl. Má s tím někdo zkušenosti ? Děkuji za odpovědi.
kuše elementů
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Re: kuše elementů
Toto jsou informace zjistitelné ve hře... je mi líto, toto na fórum nepatří.
Jen dodám že kuše země zraňuje kyselinou, kuš vody mrazem a kuš vzduchu energií.. to myslím nikde není a mohlo by být. Jinak je obvykle docela logické co na koho jak funguje (například zkoušet útočit kyselinou na jedovatého pavouka může jít docela blbě).
Jen dodám že kuše země zraňuje kyselinou, kuš vody mrazem a kuš vzduchu energií.. to myslím nikde není a mohlo by být. Jinak je obvykle docela logické co na koho jak funguje (například zkoušet útočit kyselinou na jedovatého pavouka může jít docela blbě).
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.