2 UO

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Odpovědět
Leuret
Hráč

2 UO

Příspěvek od Leuret »

Dobrý den, byl jsem zlákán kamarádem na tento server, jelikož mě RP baví a na bývalém serveru nebylo moc vážené... Ale i přesto bych se rád občas podíval zpět. Mám dvě Ultimy, ale jde mi hrát pouze na jednom serveru. Vím, že existovala "aplikace" na přehození registrů a potom jsem si mohl libovolně vybírat kde zrovna budu hrát. Nevíte, kde se dá tato "aplikace" stáhnout?

(BTW: Aktivace účtu trvá 24 hodin, nebo 7 dní? :-P )
Sniper
Hráč
Testovací pole: nikdy

Re: 2 UO

Příspěvek od Sniper »

Aktivace uctu trva az 7 dní. Jinak kdyz chvili pockas tak ti urco nekdo poradi, ja dve uo pro dva ruzny servery jeste nezkousel.
Aktualni-Tatiana, Ish Taruk, Ronan
Golfin
GM v důchodu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Golfin »

Máš dvě možnosti. První je, že si před loginem na daný server ty soubory překopíruješ. Což používam i já. Nebo si natvrdo pořídíš dvě instalace UO, s tím, že u té první přepíšeš název instalační složky a registry. Nebo by mohla existovat třetí možnost, kdy si nainstaluješ první UO, zkopíruješ složku Ultima Mondain´s Legacy mimo.Přepíšeš název Ultima Mondain´s Legacy na něco jiného v program filesech. Pak si vrátíš původní Ultima Mondain´s Legacy zpět do instalace EA Games v program filesech. Zde je nutno podotknout, musíš každý šard přepsat na Ultima Mondain´s Legacy. Logovat se ovšem musíš pomocí externího programu, jako je razor. Jinak se nechytáš. Dále mi to zablokovalo chmod práva. Nicméně to šlo. Akorát občas víc padá hra.
Cúran
1. výstraha
1. výstraha

Příspěvek od Cúran »

Svýho času jsem jel i tři servery na jednom PC. Odkaz na postup má někdo v podpise, ale stručně..

Nainstaluješ ultimu se vším co je třeba nahraní na onom serveru (je lepší, pokud je to možné, vybrat ten server, kde nemění často soubory, nemají vlastní instalátor patchu atd.) Potom co rozjedeš tuhle ultimu, tak ji přejmenuješ adresář a exportuješ si z registrů "Origin Worlds Online" (je to v jedný ze Software složek, dá se to dělat přes "Spustit->Regedit") a celou tuhle složku vymažeš.
Pak si seženeš nějaký HexEditor a v téhle ultimě co máš v souboru UO.exe a UOpatch.exe najdeš "Origin Worlds Online" a změníš ho třeba na "Qrigin Worlds Online"
To samé uděláš u všech řádků v exportovaném .reg souboru a pak ho "spustíš" přidáš zpátky do registrů.
Tim bys měl jednu ultimu hotovou.

Pak už normálně nainstaluješ druhou a mužeš pařit na dvou různých serverech.

Pokud používáš EUO, tak je mužeš spustit i současně a pařit současně na obou serverech :)

Pokud používáš Razor, tak si musíš pamatoat, že pro spuštění každé UO musíš mít jiný profil co se cest, adres atd. týče.
Solior - řemeslník

Citat: Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora. K.T.
Gork
Hráč

Příspěvek od Gork »

Psal jsem na to návod - viz. můj podpis. Pokud by ti to nešlo tak napiš PM.
Golfin
GM v důchodu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Golfin »

Jinak, pokud ti nevyhovuje manuál G0rk1lla (ala ultima.xb7.net - již zrušeno), a starší server je kelevar, použij jejich instalátor s jiným umístěním instalační složky a jména UO. Budeš mít dva rozdílné programy. Podobně by to mohl dělat i náš andariapatcher. domnívám se.
Cúran
1. výstraha
1. výstraha

Příspěvek od Cúran »

Pokud by byla upravená informace pro registry v souborech UO.exe a UOpatch.exe a pole toho i to, co se přidává AndariaPatcherem do registrů, tak by to šlo. Dokonce si myslim, že když teď se celá UO pro Andarku instalí přes AP, tak by to bylo vhodné.
Obvykle je problém v tom, že registry nikdo neřeší a pak se informace registrech přepisuje tim novějším a to starší blbne.
Solior - řemeslník

Citat: Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora. K.T.
Odpovědět