Zdravím, zkoušel jsem nainstalovat UO, pomocí návodu na instalaci UO pro Andarii, pomocí AndariaPatcheru.
Ale neustale narážím na tu samou chybu: Failed to open ,map1.mul, from HD using a maximum install. Either this file is not readable, your system needs to be rebooted, or the file does not exist and you either need to reinstall or switch to a non-maximum install
Na fóru jsem se dočetl že musím opatchovat UO na verzy 6.x.x.x. , ale zaroveň je v návodu napsáno: patchování z OSI je zrušeno. Naopak je velice nutné, aby se z OSI nepatchovalo!!!
Jak mám tedy správně postupovat ?
Instalace UO podle návodu - nefunguje
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

- Upadlik
- 1. výstraha
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Instalace UO podle návodu - nefunguje
měl jsem to samé a vyřešil jsem to takhle.... místo UO.exe na patch pustím UOpatch.exe kde mi to dojede nevim teď už kam, ale pak dám OK a následně teprve zapnu UO.exe kde dám OK a patch na 2D a patch pobeží až někam na 7......, ale předem upozornuju že neuvidíš pár iitemů jako do teď ( dlouhé meče, biče )
Upadlik [ Lovci ]
Annet Valië [ Lovci ]
Ceana Sidheag [ Nevázaná ] :-[ někdo má komplety zbrojí, někdo něčeho jiného
Annet Valië [ Lovci ]
Ceana Sidheag [ Nevázaná ] :-[ někdo má komplety zbrojí, někdo něčeho jiného

- Golfin
- GM v důchodu
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Instalace UO podle návodu - nefunguje