Par otazek

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Odpovědět
Welwet
Hráč

Par otazek

Příspěvek od Welwet »

Zdravim ,mam par otazecek..

Momentalne patchuji hru a jsem na 6-0-14-4,nejsem tak trochu daleko..? mate sice napsano aby se nechalo opatchovat do konce ale zda se me to docela daleko.

Dalsi vec je,ze jsem nikde vlastne nenasel kolik je mozne mit postav na uctu,mozna se to zda divne ale po trose procitani fora jsem zahledl ze lide maji vice postav..

A posledni dotaz je jak je to u AFK makrovani..? je povoleno..? zakazano..? popr. jaky je postih..?

Take jsem jeste zvedav,jestli je nutne mit v pribehu diakritiku.??

Jeste bych zapomel,kazda rasa ma urcity bonus k nejakemu skillu,ten bonus dava maximalni vetsi hodnotu skillu, nebo jen zvetsuje stavajici skill o par procent..?
Pragmeon
Hráč
Testovací pole: nikdy
Kontaktovat uživatele:

Re: Par otazek

Příspěvek od Pragmeon »

Welwet píše:Zdravim ,mam par otazecek..

Momentalne patchuji hru a jsem na 6-0-14-4,nejsem tak trochu daleko..? mate sice napsano aby se nechalo opatchovat do konce ale zda se me to docela daleko.
nevim
Welwet píše:Dalsi vec je,ze jsem nikde vlastne nenasel kolik je mozne mit postav na uctu,mozna se to zda divne ale po trose procitani fora jsem zahledl ze lide maji vice postav..
http://www.andaria.net/index.php?link=novinky&show=909
Welwet píše:A posledni dotaz je jak je to u AFK makrovani..? je povoleno..? zakazano..? popr. jaky je postih..?
http://www.andaria.net/index.php?link=pravidla - konkrétně A10
Welwet píše:Take jsem jeste zvedav,jestli je nutne mit v pribehu diakritiku.??
Není
Welwet píše:Jeste bych zapomel,kazda rasa ma urcity bonus k nejakemu skillu,ten bonus dava maximalni vetsi hodnotu skillu, nebo jen zvetsuje stavajici skill o par procent..?
Jen zvětšuje stávající skill o pár procent.
Antian, [Družina]
"Nejsme žádný kult, jsme jen šílená banda fanatiků, fanatiků kteří nosí meče."
"Chaos zmatek panika, to je naše taktika!"

Caladan Chmur - Vojvoda. Velitel Rudé armády.
Welwet
Hráč

Příspěvek od Welwet »

Diky moc za rychlou odpoved..
Naposledy upravil(a) Welwet dne stř 18. lis 2009, 18:47, celkem upraveno 3 x.
Golfin
GM v důchodu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Golfin »

Takže úplně funfdovaně:

Nyní se z OSi patchuje do poslední verze, což není 6-0-14-4 - ale 7-0-2 a kousek. Nicméně zhruba za týden patchování z OSi budu rušit uplně, což jistě všichni uvítáte. Ale to se včas dozvíte v novinkách. Dnes ještě patch využiješ, proto ho udělej. Sice má bugy, ale týden to vydržíš.

Postav na accountu smíš mít ze začátku jen jednu. Po delší době a po splnění kriterií můžeš mít dovoleno hrát i s další postavou.

AFK je postihováno podle pravidla A 10, jak bylo zmíněno. Na andarii se hraje, protože se hrát chce. Ne proto, abychom makrovali.

Diakritiku v příběhu doporučuji, z důvodu lepšího čtení textu. Pokud si čech nebo slovák, piš svým rodným jazykem.

Add skilly: zvetsuje stavajici skill o par procent
Welwet
Hráč

Příspěvek od Welwet »

U afk kontrol,to se ptam jen pro jistotu,protoze jsem pri prohledavani fora a informaci nasel spousty pripadu a zrejme vse nebylo aktualni,tak jsem si nebyl jist..

Jeste mam jeden dotaz..a to jestli je urcen nejaky stat a skill cup ?
Pragmeon
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pragmeon »

http://www.andaria.net/index.php?link=povolani

Klikni si na povolání a tam jsou vypsané výše jednotlivých skillů které můžeš kolik mít. Stejně tak staty. Vše můžeš dostat na tu hodnotu která je tam napsaná.
Antian, [Družina]
"Nejsme žádný kult, jsme jen šílená banda fanatiků, fanatiků kteří nosí meče."
"Chaos zmatek panika, to je naše taktika!"

Caladan Chmur - Vojvoda. Velitel Rudé armády.
Welwet
Hráč

Příspěvek od Welwet »

Take jsem se chtel zeptat kde prodat drevo,maso a kuze..? to vlastne nikdo nekoupi, zelezo nepretavim....
vendor zadny nechce,hraci take ne tak me zajima jak ma tak trochu novacek prijit k penezum..?
a opravdu nemusim slyset obehni polovinu sveta a ptej se : .zvlaste kdyz jsem to udelal a jeste mel moc veseli pocit ze za sveho barbara znam vice sveta jak nejaky bard ...??
tak me zajima jak casto lezou staty..? delsi dobu kopu..(cca. tak 2-3 ciste hodiny prokopane a prosekane..)
..jestli je vse v poradku..?
Sniper
Hráč

Příspěvek od Sniper »

Pokud ti nepoleze stat po nakopanych nebo nasekanych 100-200 hodinach tepr se ptej...
Drevo maso kuze se da prodat u hracu, nedavno sem videl inzerat na kterym nekdo shanel maso. Kuze nebo drevo taky prodas ale musis na to nekoho najit. Necekej ze lognes a budou na tebe cekat tri kupci a hrnout se do toho aby si od tebe koupili drevo :roll: musis hledat
Aktualni-Tatiana, Ish Taruk, Ronan
Cúran
1. výstraha
1. výstraha

Příspěvek od Cúran »

dřevo, železo, kůže ... to jsem ještě minulý týden prodával v Tarkase, Andoru, Thyrisu. V Lewanu mi poslední dobou obchody moc nešli.
Maso jsem prodával v Lewanu, ale tam už o něj teď nebyl zájem, za to jsem našel dva kupce v Andoru a pak ještě jednoho tak ve světě.
Reagmenty kupuje kde kdo a ve velkým.
U všeho stačí zvolit jen vhodnou cenu. Pak je možnost najít si kupce sám, nebo napsat inzerát do AŠ a čekat, jestli někdo přijde. Jestli si myslíš, že budeš jen tak bezcáílně sedět u Andorskýho portálu a kupci se pohrnou, tak jsi hodně velký najivka.

Co se statů týče, lepší je to nesledovat. Nehraj kvůli tomu aby ti lezli staty, to se z toho zblázníš. Když budeš hrát, aby sis zahrál, tak ti staty polezou rychlejc než bys čekal. Je to sice jen pocit, ale funguje to.
Solior - řemeslník

Citat: Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora. K.T.
Odpovědět