Nejde mi lognout
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Nejde mi lognout
Kdyz se naloguju objevi se mi hlaska "V aplikaci Ultima Online Client došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže."
Dela to jeste nekomu? Bracha se mnou ma ucet na jedno PC a jde mu to normalne.
Dela to jeste nekomu? Bracha se mnou ma ucet na jedno PC a jde mu to normalne.
Tadeas Ajstenter-hmm dobře

- Marcius22
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejde mi lognout
Pred nejakou dobou to bylo naopak. Ja jsem nelognul a dromovi to slo v poho. Myslim, ze se to vyresilo tim, ze me Styra portl do Lewanu a po par dnech to prestalo.
Marcius- Poslední šaman nakrula Axantura

- Golfin
- GM v důchodu
- Kontaktovat uživatele:
Smaž si v instalaci složku Desktop a soubor Desktop.nwb

- Marcius22
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz se to delo me, tak jsem to zkousel. Bezvysledne.
Edit: Ani ted to nejde.
Edit: Ani ted to nejde.
Marcius- Poslední šaman nakrula Axantura

Nelogujete nahodou přes razora? Jeden třeba jen přes client a druhej s razorem? Co popisuješ je jedná z hlášek, nemáš-li zaškrtnuté obě dvě kolonky v horní části uvítacího okna razoru, osi ecryption apod.

- Golfin
- GM v důchodu
- Kontaktovat uživatele:
tak to naopak zkus s razorem a natvrdo do profilu razora si dopiš IP adresu a port serveru andarie (najdeš v login.cfg). Třebas to pomůže. A nastav i cestu ke clientovi a instalační složce ultimy.

Pády při loginu se občas stávají, obvykle se povede po nějaké době lognout. Pokud se ti to nepovede na 20 pokusů, je chyba někde jinde...
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

to je pekne ale ja skoro co druhy den loguju na 3x apod...Fraenir píše:Pády při loginu se občas stávají, obvykle se povede po nějaké době lognout. Pokud se ti to nepovede na 20 pokusů, je chyba někde jinde...
zkusim smazani toho desktopu

Toto je bohuzel ale problem ktery nevime jak vyresit... Pokud byste kdokoliv přišel na nějaký důvod proč by to mohlo padat, a důvod se prokáže jako skutečný, budete mít nejen u mě velké plus. Tohle je ale bohužel problém, na který během téměř dou let nebylo nalezeno řešení.athaeniel píše:to je pekne ale ja skoro co druhy den loguju na 3x apod...Fraenir píše:Pády při loginu se občas stávají, obvykle se povede po nějaké době lognout. Pokud se ti to nepovede na 20 pokusů, je chyba někde jinde...
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

-
- 1. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
pokud se to deje, bylo by fajn, aby mazal z desktopu soubory po jednom a tim zjistil, ktery soubor presne to zlo pacha (pochybuju napriklad ze to budou makra naopak bych podezrival nastaveni herni plochy).Fraenir píše:Toto je bohuzel ale problem ktery nevime jak vyresit... Pokud byste kdokoliv přišel na nějaký důvod proč by to mohlo padat, a důvod se prokáže jako skutečný, budete mít nejen u mě velké plus. Tohle je ale bohužel problém, na který během téměř dou let nebylo nalezeno řešení.athaeniel píše:to je pekne ale ja skoro co druhy den loguju na 3x apod...Fraenir píše:Pády při loginu se občas stávají, obvykle se povede po nějaké době lognout. Pokud se ti to nepovede na 20 pokusů, je chyba někde jinde...
btw. desktop.nwb miva taky negativni vliv na funkcnost (v patcheru / zalozka settings je na to funkce).
korneus@jabbim.cz (jabber)

- Golfin
- GM v důchodu
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, dva roky. Co je ultima ultimou, tak to její client dělá.

Mně to taky padlo pořád a lognul jsem se sem vždy až po 2-x pokusech , ale
Dnes ráno na poprvé a navíc nebyl slyšet ten de***ní sičící zvuk ! a animace byla bez obláčku.
Není příčinou náhodou ten zvukový doprovod ?
(spousta zvukovek včetně integrovaných kodeků nemá sičící zvuky ráda a dělají drobouty nebo se zasekávají)
Nebylo by možné ho experimentálně vyměnit za něco jiného nebo ho dočasně vypnout ?
Dnes ráno na poprvé a navíc nebyl slyšet ten de***ní sičící zvuk ! a animace byla bez obláčku.
Není příčinou náhodou ten zvukový doprovod ?
(spousta zvukovek včetně integrovaných kodeků nemá sičící zvuky ráda a dělají drobouty nebo se zasekávají)
Nebylo by možné ho experimentálně vyměnit za něco jiného nebo ho dočasně vypnout ?
Yetiuss , Elf , hraničář