ORTIX a NEXUS

Novinky z měst, soudů, odměny za dopadení, ...

Moderátoři: Soudci, Heroldi, Rytíři, Starostové

Odpovědět
mirim
Hráč

ORTIX a NEXUS

Příspěvek od mirim »

Tímto, spíše než zatykač, vypisuji odměnu za kůži, hlavu a tělesné ostatky od slizkého hada, který je po zemi Andarijské známý jako Ortix.
I přez jakékoliv nešpatné skutky, jež vykonal v minulosti, mě svým dnešním chováním přesvědčil, že již více není přítelem nikoho zde na Andarii! Kdokoliv kdo by mi dopravil jeho mrtvé tělo, bude odměněn tisícovkou zlatých. Věřte mi, že je v zájmu nás všech, se toho ohavného monstra zbavit co nejdříve.

sepsal Herold Zaldur, hrdý obyvatel Andarie
RCG Zaldur [Mág. Občas.]
Faergas Githan [Praetorián]

„Pouze ti, kteří se odváží jít příliš daleko, mohou přijít na to, jak daleko se dá jít.“ Thomas Stearns Eliot
Nexus
Moderator Fóra
Testovací pole: nikdy

Re: ORTIX

Příspěvek od Nexus »

Na vědomost se dává, že tento zatykač je tímto okamžikem zrušen! Kdokoli by se pokusil nějak ohrozit Ortixův život bude pravděpodobně velmi rychle nucen vyhledat služby léčitelů nebo se velmi dlouho modlit u kříže.

Ortix, který byl po dlouhé měsíce uvězněn v prázdnotě magických proudů, se při svém vysvobozování velmi silně praštil do hlavy a tudíž ztratil paměť. Nezbývá než se modlit, aby se mu brzy vrátila. Do té doby se k němu nikdo nepřibližujte a pokud náhodou zjistíte místo jeho pobytu, okamžitě mi jej oznamte. Pokud mě nezastihnete osobně, nechte vzkaz u kteréhokoli člena řádu stříbrného vlka, nebo jej vhoďte do poštovní schránky před soudní budovou v thyriském přístavu.

Nexus, soudce Thyriský
Obrázek

Hádat se na internetu je jako soutěžit na paralympiádě... I když vyhraješ, stále seš postižený...
Nexus
Moderator Fóra

Re: ORTIX

Příspěvek od Nexus »

Dnes se mi podařilo s Ortixem konečně pronést aspoň trochu kloudnou řeč. Pořád si nevzpomíná ani na svoje ideály, ani na to, jak se dříve choval a co všechno v našem světě prožil.

Než si vzpomene, vyzývám vás, abyste se mu pokud možno vyhýbali. Pokud to ale nepůjde, určitě sesedněte z koně a nemluvte na něj, pokud vás nevyzve. Nemusím doufám upozorňovat, že jeho urážka by vás mohla velmi bolet.

Dále je možné, že se již brzy otevřou portály vytvořené hadími rebely nebo mágy z hlavního hadího města. Proto buďte ve střehu a jakékoli podivné či magické úkazy mi okamžitě hlašte!

Nexus, soudce thyriský a velekněz athonův
Obrázek

Hádat se na internetu je jako soutěžit na paralympiádě... I když vyhraješ, stále seš postižený...
mirim
Hráč

Re: ORTIX a NEXUS

Příspěvek od mirim »

S velkou lítostí vám musím oznámit, že náš Soudce Nexus je nějakým způsobem ovládaný slizkým hadem Ortixem, nebo některým z jeho druhů. Z tohoto důvodu s okamžitou platností ruším zatykače jím vypsané i upravené a zbavuji ho jeho pozice soudce. Během doby, kdy bude mimo službu, veškéré úkony jež náleželi jemu, budu vyřizovat sám.

Záležitost s hady musí být co nejrychleji vyřešena, žádám proto o pomoc všechna města i cechy. Vyhledejte mne prosím co nejrychleji, je nezbytně nutné abychom se zbavili Ortixe a tím zabránili vzniku dalších portálů vedoucích do hadí říše. Kdokoliv kdo mi poskytne informace vedoucí k nalezení Ortixe, bude náležitě odměněn.
RCG Zaldur [Mág. Občas.]
Faergas Githan [Praetorián]

„Pouze ti, kteří se odváží jít příliš daleko, mohou přijít na to, jak daleko se dá jít.“ Thomas Stearns Eliot
JollEvka
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JollEvka »

Ja, soucasna spravkyne mesta Thyris, rusim rozhodnuti herolda Zaldura, protoze prekrocil sve pravomoci. Soucasne rusim vazbu soudce Nexuse a navracim mu jeho urad, jez mu byl nepravem odebran.

Stonny Mal Rell
Hraničářka Enari Nom - slaměná vdova. Maminka Elizabeth Nom.
Řemeslnice Stonny Mal Rell [Vládci strachu] - Velká Paní; obchod Vládců strachu najdete v Thyru na souřadnicích (1928;2769)
K.B. - Lepší být živý zloděj než čestná mrtvola.
Zoltan
2. výstraha
2. výstraha

Příspěvek od Zoltan »

Tímto ruším vazbu Herolda Zaldura s návazností na další plánované tahy týkající se hada Ortixe.

Rytíř Zoltan
Rytíř Zoltan - alespon po smrti odpočívá v pokoji Roneth- Baruk Imeru
Truls Rohk - pořád kopu a pořád mám málo
Skeld - vyhrát! Ostatní bejt lama (2021)
img
Odpovědět