Kde sehnat bylinky?

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Zamčeno
SynchR
Hráč

Kde sehnat bylinky?

Příspěvek od SynchR »

Chtěl bych se zeptat, kde se všude dají sehnat bylinky, jestli jen ze zabíjení a kupování, nebo jestli je i jiný způsob. Díky
Ve hře nick: Adam Richard Marius
aquarkko
3. výstraha
3. výstraha
Testovací pole: nikdy
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde sehnat bylinky?

Příspěvek od aquarkko »

pronajmout si pole a pěstovat je tam nebo rostou volně různě v lesích, a taky padají z některých NPC
img
Vesi - krotitelka, Elias - kovář
Hodnocení příběhů neměním ani nekomentuju v SZ! Pokud nesnesete kritiku, raději příběh nezveřejňujte.
Muuurgh
Hráč

Příspěvek od Muuurgh »

U andoru jsou nějaká veřejná pole, ale většinou bývaj vybrakovaná. Když příjdeš v správný čas, můžeš nasbírat třeba 40 kusů od každé bylinky.
Golfin
GM v důchodu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Golfin »

SychR, to je další auditko, kde pokládáš otázky, jež Ti mohou být v plné míře zodpovězeny a zahrány ve hře. Ber to jako výtku!
SynchR
Hráč

Příspěvek od SynchR »

Dobře díky, a další otázka, na kterou jsem odpověd nenašel je, kolik je vstup do Andorskeho dolu? Díky
Nexus
Moderator Fóra

Příspěvek od Nexus »

Vstupne je napsane na cedulce u vchodu... Pokud si přihlášen do andoru, neplatíš nic, pokud nejsi, musíš zaplatit tolik, kolik je tam napsané
Obrázek

Hádat se na internetu je jako soutěžit na paralympiádě... I když vyhraješ, stále seš postižený...
SynchR
Hráč

Příspěvek od SynchR »

Teď tam stojim a na žádný cedulce tam nic nevidim, bohužel, tam neni napsaný kolik poplatek činí.
Nexus
Moderator Fóra

Příspěvek od Nexus »

Hmm, tak pokud tam není, tak je to zvláštní, přísahal bych ze tam byla... Každopádně jestli se to nezměnilo, tak vstup stojí 20zl
Obrázek

Hádat se na internetu je jako soutěžit na paralympiádě... I když vyhraješ, stále seš postižený...
SynchR
Hráč

Příspěvek od SynchR »

Z čeho se dá výtrénovat řezbářství z absolutní nuly? Z dříku?
SynchR
Hráč

Příspěvek od SynchR »

Ocitl jsem se na galejich, pritom jsem si jenom spatne precetl, ktery talitko mam zmacknout. Vzdycky mi to hodilo zeleny tak jsem ho furt mackal a hle jsem na galejich, ohromny........
SynchR
Hráč

Příspěvek od SynchR »

A ještě k tomu jsem nepochopil co tám mám vlastně dělat, takže bych docela rád nějakou radu. Mám nosit nějaký pruty, množství se mi furt zvyšuje, ani jsem si nemohl přečíst nějaký knížky....Tak díky za rady , nevim co mám nosit, ani nevim kde to zjistit. Rád bych co nejrychleji radu, protože bez rady si akorát navyšuju nějaký ty plesnivý pruty.

Navíc když jsem zvednul první prut co jsem měl, tak se mi ani neobjevil v inventáři a nikde neni psaný kam to mám odnést. Takže tak, nevim prostě vůbec co se tam po mě chce.

A ještě taky nechápu proč dneska 3 kontroly, jen si zajdu pokácet 15 prken a hned kontrola, nechci nikoho urazit, ale zavání mi to naschválama
Kefka
Hráč

Příspěvek od Kefka »

Kontroly jsou automaticke.
Kefka - Obrázek
Muuurgh
Hráč

Příspěvek od Muuurgh »

A s tímhle stylem psaní nečekej že ti někdo poradí. :oukej:
Stognad
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stognad »

Hele zkus napsat GM tymu email. Ne psat tady na foru. Pokud ses skutecne jenom ukliknul tak myslim, ze se to da vyresit. Ale ne tady na foru.
Nebyli jsme, stali jsme se a jsme naveky......
SynchR
Hráč

Příspěvek od SynchR »

Díky, ale už jsem na to konečně přišel, nebudu psát GM, to by trvalo dýl, než kdybych to odnosil :). I když to byl jen překlip, tak to přenosim. Ale taková zbytečná ztráta času nepotěší nikoho :)
Cúran
1. výstraha
1. výstraha

Příspěvek od Cúran »

Určitě ti to už někdo psal, ale ..
1) Když si pročteš web, tak se dovíš spoustu informací a nebudeš muset psát takových postů na fórum. Hlavně když to jsou posty ,které bys měl řešit ve hře. :)
2) Většinu problémů, který tu na foru řešíš, je vysvětleno na webu, nebo se stačí zeptat slušně někoho ve hře :)
3) Pokud máš problém, tak se zkus kouknout na web, pak se zeptat ve hře (pokud to jde) a nakonec se ptej tady. :)

Samozřejmě pokud je to něco těžšího kalibru, tak mužeš napsat Page ve hře, nebo SZ nebo mail GM týmu.

Co se týče například získávání čehokoliv ... mluv s lidmi ve hře a projdi si co největší kus světa. Určitě najdeš spoustu různých zdrojů všeho možného.
Solior - řemeslník

Citat: Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora. K.T.
SynchR
Hráč

Příspěvek od SynchR »

A sakra ono to schodilo i natreningovanej skill, to je fakt moc
Fraenir
Stará tvář

Příspěvek od Fraenir »

SynchR píše:A sakra ono to schodilo i natreningovanej skill, to je fakt moc
Stognad píše:Hele zkus napsat GM tymu email. Ne psat tady na foru. Pokud ses skutecne jenom ukliknul tak myslim, ze se to da vyresit. Ale ne tady na foru.
SynchR píše:Díky, ale už jsem na to konečně přišel, nebudu psát GM, to by trvalo dýl, než kdybych to odnosil :). I když to byl jen překlip, tak to přenosim. Ale taková zbytečná ztráta času nepotěší nikoho :)
komu není rady...
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.
Zamčeno