Vaření, jak na něj?
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Vaření, jak na něj?
Tak vůbec nevím, jak mám vařit a co na co potřebuju, na webu Andoru o vaření jsem nic nenašel. Takže díky za pomoc
Ve hře nick: Adam Richard Marius

- giborg
- 2. výstraha
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vaření, jak na něj?
jakmile zabijes nejakou zver, a vykuchas ji, tak v mrtvole seberes maso, je mnoho druhu a kazdy se da zpracovat! da se varit nad kterymkoliv ohynkem, a pak dal je treba kotlik a muzes varit polevky atd...

Věrnej Andárce již od roku 2003
Nejvetší frajeřina: 10.3.2012.. ukrást z báglu válečnáka pod strážema

ps: jedna ruka netleská, ale krást může dál, noste plné kapsy, udělejte mi život příjemnější,váš Olaf

- aquarkko
- 3. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
podotknu, že různými způsoby se dají vařit různá jídla a že vaření prochází revizí, takže se dá čekat, že se v snad brzké době obmění. a já doporučuju na vaření podnos se žhavým uhlím a pánvičku 

Vesi - krotitelka, Elias - kovář
Hodnocení příběhů neměním ani nekomentuju v SZ! Pokud nesnesete kritiku, raději příběh nezveřejňujte.

- GreenSkeleton
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Hm, Netušil jsem jak dělat tyhle věci, musím si sehnat pánvičku.. Konečně bude moje maso ze zombií zpracované ještě lépe.
Lucian - Věrný učedník smrti

- Junior
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Stačí jen ten podnos já to tak dělám a stáčí ale pánev je pánev to jest pravda
Kněžna Juuti
Není důležité co říkám,ale co si myslím
Není důležité co říkám,ale co si myslím

- Cohen
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušej ... na základ opravdu stačí to uhlí, s pánví se snad jídlo ani nepřipaluje, ale na podnos se dá dát víc věcí, tedy hrnce. No a v těch se dá udělat zas něco jiného. A pak je tu kotlík, taktéž na jiná jídla a samozřejmě pec. Jenže to chce zkoušet a zkoušet. Ovšem na základ, abys neumřel hlady, stačí zapálit třísky.SynchR píše:Tak vůbec nevím, jak mám vařit a co na co potřebuju, na webu Andoru o vaření jsem nic nenašel. Takže díky za pomoc
"Vždycky si vyberte toho největšího nepřítele, protože do těch velkejch se nejlíp trefuje."