Nová magie - specializace
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Nová magie - specializace
Zdravím,
hledal jsem kde se dalo, po delší chvíli jsem to vzdal a musím se tedy zeptat.
Jak vytrenuji specializaci alespoň na minimální hodnotu základního kouzla určitého oboru, abych ho mohl používat ?
Třeba v chaosu, první kouzlo vyžaduje specializaci 45. Kouzlit ho nemohu, nemám potřebnou specializaci, jak mám tedy trenovat specializaci v chaosu ? Kouzlit plamínek ?
Díky...
hledal jsem kde se dalo, po delší chvíli jsem to vzdal a musím se tedy zeptat.
Jak vytrenuji specializaci alespoň na minimální hodnotu základního kouzla určitého oboru, abych ho mohl používat ?
Třeba v chaosu, první kouzlo vyžaduje specializaci 45. Kouzlit ho nemohu, nemám potřebnou specializaci, jak mám tedy trenovat specializaci v chaosu ? Kouzlit plamínek ?
Díky...

-
- 3. výstraha
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nová magie - specializace
Zajdi do kláštera a poptej se zdejších mnichů, a když nebdueš vědět kudy poptej se lidí ve hře na cestu
Hodně štěstí

Priprav si ale kolem 10-20ti zlatek, at tam nejdes zbytecne. A hlidej si knizky magie pred zlodeji, snadno ti je muzou vyfouknout z batohu.
Deletrius - "Nemůže-li pravda býti projevena bez pohoršení, lépe je přijmouti pohoršení, nežli pustiti pravdu."

Mno, tak děkuji, čakal jsem, že to bude jednodušší
Inu budu hledat ten klášter no... A nevíté v jakém městě byh měl začít hledat ? 

-
- Moderator Fóra
Klaster slunce... vede tam primo mestsky portal, minimalne ze dvou mest

Hádat se na internetu je jako soutěžit na paralympiádě... I když vyhraješ, stále seš postižený...

Nejlip v tom hlavnim
Na takovehle veci se ptej hracu primo ve hre

Jen teda jeste doplnim, at to neni zavadejici - z Andoru prave, buhviproc, do Klastera Slunce myslim portal nevede. Ale zkus si to portaly proklikat a uvidis, odkud to pujde. A urcite se ptej ve hre, uzijes si tak zabavu i s "hloupostma" jako je tohle.Sylar píše:Nejlip v tom hlavnim![]()
![]()
Deletrius - "Nemůže-li pravda býti projevena bez pohoršení, lépe je přijmouti pohoršení, nežli pustiti pravdu."

- Argorion
- Hráč
Tohle bych dal nekde na web, nebo do archivu, prinejmensim.
KGA [Praetorian]

Ještě jedna drobnost Mniši reagují jen na příkaz vycvik
na jiné ne !!
na jiné ne !!
Yetiuss , Elf , hraničář

Především by se novým mágům měla dát základní specializace...
píšu si
píšu si

Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

A co Nekromant , Kněz nebo Hraničář ?
Ti mají taky svoji Specializaci na Magii
Ti mají taky svoji Specializaci na Magii
Yetiuss , Elf , hraničář

kněz nekromant mág jsou na jedno brdo, všici primárně magičtí... pokud bude mít do začátku specku jeden, budou jí mít pravděpodobně všichni tito tři.
Hraničář není primárně magické povolání, u něj rozhodně nejsem pro specku do začátku.
Hraničář není primárně magické povolání, u něj rozhodně nejsem pro specku do začátku.
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

Díky moc za rady. Tak jsem se vytrénoval, a začal čarovat.. Po nějaké době jsem dočaroval, jelikož všechna kouzla končí ve všech knižkách co mám hláškou:
Kouzlo neni v knize kouzel, nelze seslat.
Kouzlo můžu vytrhnout, ale znovu vložení do knížky nepomůže... Nevíte jak zase čarovat ?
Dík moc
Edit: Tak mám prohozene ID knihy asi.. pokud mam knihu chaosu, tak mohu carovat jen zakladni kouzla.. Pokud mam zakladni knihu, mohu carovat chaoz..
Kouzlo neni v knize kouzel, nelze seslat.
Kouzlo můžu vytrhnout, ale znovu vložení do knížky nepomůže... Nevíte jak zase čarovat ?

Dík moc
Edit: Tak mám prohozene ID knihy asi.. pokud mam knihu chaosu, tak mohu carovat jen zakladni kouzla.. Pokud mam zakladni knihu, mohu carovat chaoz..

Tak tohle je fest divný.. specifikuj prosím přesněji...
předpokládám že to má něco společnýho s nutností mít knihu v ruce s magií po 50..?
předpokládám že to má něco společnýho s nutností mít knihu v ruce s magií po 50..?

No, mam s tim carovanim uplne stejny problem... "Kouzlo neni v knize kouzel"
Jinou knizku jsem teda nezkousel jeste, ale u sebe ji nemam.
Jinou knizku jsem teda nezkousel jeste, ale u sebe ji nemam.
Kefka - 

Potvrzju, vcera kolem 22 hodiny, slo to v pohode, pak relog a uz to neslo "Kouzlo Svetlo neni v knize kouzel". Kniha byla v ruce, kouzlo bylo v knize. Jine kouzla z knihy sly

Mno již to funguje někdo¨od Vás to fixnul prej díky.. Ale stalo se to když jsem makroval, chaoz na mne, pak lečení, takže makro prohazovalo knihy.. tak možná razor ? Ale asi ne, jelikož to dělalo více lidem...Fraenir píše:Tak tohle je fest divný.. specifikuj prosím přesněji...
Kouzla samozrejme z knihy carovat nesly, ale kdys sem je hodil na listu a pak knizky prohodil, z listy carovat sly...