Zdravím, je pár věcí co bych chtel vysvětlit, protože mě to nejde do hlavy.
Taming - Když dám ochočit zvíře, napíše mě to 'Zvíře nemůže být ochočeno' přesto začne postava tamovat a na 1. hlášku to zvíře tamnu. Je to bug nebo nějaký záměr?
Kůže - sbírám si takhle kůže z jelenů a laní a najednou jsem si všiml že me ty kůže zešedivěli ( mluvím tu o rozstříhaných kůžích ). Název kůže zůstal stejný jako u obyčejné ale změnili barvu. Proč se tomu tak děje?
Děkuji za odpovědi
Bugy nebo záměry ?
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Re: Bugy nebo záměry ?
Ty zesedivele kuze s casem kdy se to stalo nareportuj myslim nekam do prislusneho topicu sem na forum nebo na bugtracker.
Deletrius - "Nemůže-li pravda býti projevena bez pohoršení, lépe je přijmouti pohoršení, nežli pustiti pravdu."

ohledně tamingu.. tuhle hlášku ti vyhodí, když to zvíře někde před tebou zkrotil a propustil ho přes all release a to zvíře tam nějakou chvílku tak běhá..

IMHO je to rozhodně bug, prosím hoď na bugtracker.
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

Kůže jsem zreportoval. Mam tam dát i ten Taming, nebo ne?Fraenir píše:IMHO je to rozhodně bug, prosím hoď na bugtracker.

-
- 3. výstraha
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
urcite

co se zešedivění kůží týče: Zkus si vzpomenout i na čas, pokud už máš zaktivovaný účet na fóru, hned první Důležitý post v sekci Návrhy / Připomínky o tomhle pojednává.
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.